Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Οι αλητο-χυδαιότητες της φασιστο-αλητίας των Βουλγαρακηδο-ΔΑΠιτών

Οι αλητο-χυδαιότητες της φασιστο-αλητίας των Βουλγαρακηδο-ΔΑΠιτών

Τα «παιδιά» της Παπαρήγα «ήρωες» χυδαίου εκτραχηλισμού και στα χνάρια των χυδαιοτήτων της ΝΔτικής φασιστο-αλητίας

Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια η κοινή γνώμη έχει γίνει άθελα της μάρτυρας των πιο ακραίων αλητο-χυδαιοτήτων της φασιστικής Δεξιάς. Η αλητο-φασιστική «συμπεριφορά» αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του μεγαλοαστικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Παρόλο που η αναφορά περιορίζεται μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις, αλλά πρέπει να ζητήσουμε προκαταβολικά συγνώμη από τους αναγνώστες για την αναπόφευκτη αναδημοσίευση κάποιων «δειγμάτων» αυτών των αλητο-χυδαιοτήτων. Η πιο γνωστή είναι εκείνη του υπουργού «πολιτισμού» Βουλγαράκη-ΔΑΠιτών στη Θεσσαλονίκη που όλη η αίθουσα, πρωτοστατούντος του Βουλγαράκη, χυδαιολογούσε σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και των φοιτητικών παρατάξεων των άλλων κομμάτων και ολόκληρη η αίθουσα για αρκετή ώρα τραντάζονταν απ’ τις «ρυθμικές» χυδαιότητες των αλητο-φασιστικών συμμοριών των ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ που ωρύονταν: «γ…σε τον π…τη τον Γεωργάκη, Βουλγαράκη, Βουλγαράκη» και «ΠΑΣΠ-ΕAΑΚ και ΠΣK σας γ…ει η ΔΑΠ-ΝΦΚ» («Νεα» 5/5/2006, σελ 17) και «η ΔΑΠ θα σας γ…σει, βρέξει-χιονίσει» και «ΠΑΣΠ, ΕAΑΚ, ΠΚΣ όλους σας γ…ει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» («Βήμα» 5/4/2006, σελ.8) κλπ.κλπ.

Σ’ αυτές τις πρωτοφανείς χυδαιότητες του αλητο-φασισταριού των ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ πρωτοστατούσε και ο Βουλγαράκης που δεν είναι απλά ηγετικό στέλεχος του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ και βουλευτής άλλα επιπλέον ήταν τότε και υπουργός «πολιτισμού». Να σε τι χάλια κατάντησε η χώρα μας, με το να έχει υπουργό «πολιτισμού» αλητο-φασισταριά τύπου Γ. Βουλγαράκη.

Όταν η σοσιαλδημοκράτισσα Παπαρήγα κλήθηκε από δημοσιογράφο να «σχολιάσει τις αποδοκιμασίες εναντίον του Γ. Παπανδρέου σε συγκέντρωση της ΔΑΠ στην οποία μίλησε ο Γ. Βουλγαράκης», αφού φλυάρησε ως συνήθως περί «ανέμων και υδάτων» κατέληξε: «λοιπόν, ας μην μας ενοχλεί … μια απρεπής φράση» («Ρ» 6/4/2006, σελ. 9). Να «σοβαρή» στάση γραμματέα κόμματος, που τώρα από διάσημη καραμανλική παλλακίδα εκφυλίζεται επιπλέον σε θαυμάστρια του ΝΔτικού αλητο-φασισταριού.

Αυτή η χυδαία αλητο-φασιστική συμπεριφορά δεν παρατηρείται μόνο στο χώρο της φασιστικής νεολαίας των ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ αλλά αγκαλιάζει και τα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ, όπως δείχνει η συγκεκριμένη περίπτωση Βουλγαράκη και πολλών άλλων μεταξύ των οποίων και ενός άλλου αλητήριου φασιστιειδούς, του βουλευτή της ΝΔ Ανδρ. Λυκουρέντζου σε εκπομπή μάλιστα από το ραδιόφωνο της κρατικής ΝΕΤ: «είστε αληταράδες, είστε κωλόπαιδα», «χέστηκα εγώ για τα ναρκωτικά», κλπ. κλπ. («Αυγή» 10/10/2006, σελ. 24) και σε απόσπασμα από την ανακοίνωση της ραδιοφωνικής ομάδας των «18 Ανω» διαβάζουμε: «κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας «Χαμογελώντας στο φόβο» την ημέρα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2006 στη ΝΕΤ 105,80 επενέβη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ο βουλευτής Αντρέας Λυκουρέτζος βρίζοντας μέλη της ομάδας με χαρακτηρισμούς τσογλάνια, κωλόπαιδα, αλλά και με λόγια όπως «χέστηκα για τα ναρκωτικά», απαξιώνοντας έτσι τη δημόσια απεξάρτηση…» («Εποχή» 23/9/2007, σελ. 23).

Αξιολογώντας ο γελοίος πρωθυπουργός την αλήτικη αυτή στάση του ομοϊδεάτη του, τοποθέτησε τον Αντρ. Λυκουρέντζο στη θέση του υπουργού Παιδείας για να διερωτηθεί δικαιολογημένα ο νεαρός Γιάννης Δ. που δέχθηκε όλες τις αλητο-φασιστικές φράσεις του Λυκουρέντζο: «πώς άραγε αυτός ο άνθρωπος γίνεται υφυπουργός Παιδείας; Πως θα διαπαιδαγωγήσει τη νέα γενιά; Ποιές αξίες, ποιες αντιλήψεις θα δοθούν στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες;» («Εποχή» 23/9/2007, σελ. 23). Ένας αλητήριος γίνεται υπουργός Παιδείας αλλά και η εκπομπή «Χαμογελώντας στο φόβο» φιμώνεται φασιστικά και εξαφανίζεται.

Εκεί όμως που η αλητο-φασιστική χυδαιότητα ξεπερνά κάθε όριο και προκλητικότητα είναι όταν οι θρασύδειλοι φασίστες και καθάρματα δολοφόνοι εξυβρίζουν όχι μόνο τα θύματα τους αλλά και τη μητέρα τους, όπως στην περίπτωση του ήρωα αντιφασίστα καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα – δολοφονημένου απ’τους φασίστες τραμπούκους της ΟΝΝΕΔ Πάτρας – γεγονός που σηνέβηκε την 1η Απριλίου 1998 στη Θεσσαλονίκη το βράδυ των φοιτητικών εκλογών όταν ολοκληρώθηκε «η καταμέτρηση των ψήφων για το νέο Δ.Σ. της Ιατρικής και οι πανηγυρισμοί της ΔΑΠ και των περί αυτήν φουντώνουν: «ο Καλαμπόκας γαμάει τις μάνες σας», «γαμιέται ο Τεμπονέρας κι η μάνα του», είναι τα ευφάνταστα συνθήματα που κυριαρχούν.» («Ελευθεροτυπία», «Ο ΙΟΣ της Κυριακής», σελ. VI, άρθρο με τίτλο «Τα χνάρια της ΕΚΟΦ», δυστυχώς δεν έχει σημειωθεί ημερομηνία του άρθρου, είναι πιθανό να είναι κάποιας κυριακάτικης «Ελευθεροτυπίας» του Απρίλη 1998).

Ας περάσουμε τώρα σε μια αφίσα της ΔΑΠ Νομικής, φοιτητική παράταξη της ΝΔ, που καλεί σε πάρτυ (δημοσιευμένη στο «Βήμα» 13/12/2005) με φωτογραφία ημίγυμνη νεαρής νεοδημοκράτισας φοιτήτριας (ίσως η υπουργός Παιδείας Μ.Γιαννάκου στα φοιτητικά της χρόνια) με τη φράση: «πάρτη με 6 €». Με την αφίσα, λοιπόν, αυτή τα φασιστοειδή της ΔΑΠ μας πληροφορούν: α) ότι η φοιτητική παράταξη της ΝΔ λειτουργεί και ως πορνείο, β) ότι σ’ αυτό το πορνείο εκδίδονται όλες οι νεοδημοκράτισες νεαρές φοιτήτριες, γ) ότι αυτές «πουλιούνται» πάμφθηνα, μόλις 6 € το «κομμάτι» και τέλος δ) καλούν, λοιπόν, όλους τους άρενες να τρέξουν ν’ αγοράσουν την προσφερόμενη φθηνή πραμάτεια των ΝΔτισσών νεαρών φοιτητριών.

Αλλά η αλητο-χυδαιότητα δεν κυριαρχεί μόνο στο μοναρχοφασιστικό κόμμα της ΝΔ αυτή δυστυχώς έχει μεταφερθεί και στο χώρο του σοσιαλδημοκρατικού «Κ»ΚΕ απ’ το θορυβώδες και ασυγκράτητο «κορίτσι» της ΟΝΝΕΔ,, Λιάνα Κανέλλη. Η Λ. Κανέλλη, πέρα απ’ τις αντιδραστικές εθνικιστικο-ορθόδοξες απόψεις, έχει μεταφέρει στις γραμμές αυτού του ρεφορμιστικού κόμματος ατόφιες την αλητο-φασιστο-τραμπουκική συμπεριφορά και χυδαιότητα της φασιστικής ΟΝΝΕΔ – ξένη και εχθρική για κάθε επαναστάτη κομμουνιστή αλλά και για κάθε αντιφασίστα, ευπρόσδεκτη όμως στους σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ. Στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της η Τσιτσιολίνα του «Κ»ΚΕ(΄56) εθνικίστρια θεούσα Λιάνα Κανέλλη αναδεικνύεται συχνά-πυκνά «ήρωας» παρόμοιας ΝΔτικής συμπεριφοράς και ανάλογων επεισοδίων – μείγμα κουτσαβακισμού και τραμπουκισμού, διανθισμένων με ανάλογη δόση εθνικισμού-υπερ«πατριωτισμού» κλπ., με τις περί «φούφοτου» χυδαιότητες («Αυγή» 18/10/2006, σελ. 9) και άλλα τινά παρόμοια.

Τελευταία αυτή η κατάσταση στις γραμμές του «Κ»ΚΕ εμπλουτίστηκε με το νέο «αστέρι» του «902», Απ. Γκλέτσο, που αρχές Οκτώβρη του τελευταίου χρόνου (2006) μαζί με τη Βάσια Τριφύλλη, που εγκατέλειψε το δημοτικό ψηφοδέλτιο του «Κ»ΚΕ και πήγε στο ψηφοδέλτιο του Ν.Κακλαμάνη (ΝΔ), αναδείχτηκαν σε «ηρωες» πρωταγωνιστές απίστευτων χυδαιοτήτων σε πρωϊνή εκπομπή του «MEGA» (2/10/2006). Κρίμα που απ’ το τηλεοπτικό πάνελ-σόου έλειπε η θεούσα εθνικίστρια Λ. Κανέλλη, γιατί το θέαμα θα ήταν σίγουρα πιο «απολαυστικό», αφού θα είχε κι αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να επιδείξει τα «καλίγραμμα» αγελαδοειδή οπίσθιά της, ευτύχισε όμως εντελώς πρόσφατα (13/9/2007) αφού δεν έχασε την ευκαιρία που της προσφέρθηκε να συναγωνιστεί σε χυδαιότητες τον άλλο γνωστό τηλε-«αστέρα», Ν. Κακαουνάκη, σε εκπομπή του «ΑΛΦΑ».

Γι’ αυτή την προκλητική χυδαιολογία δεν γράφει τίποτε και προφανώς δεν καταδικάζει ο «Ριζοσπάστης» που περί άλλα, «πολύ σπουδαιότερα», τυρβάζει: «συζήτηση μεταξύ Γκλέτσου και Μενεγάκη. Λέει ο Γκλέτσος: Ξέρεις, Ελένη, πόσος κόσμος υποφέρει; Και η Μενεγάκη: Σ’ εμένα το λες; (!!!!!) («Ρ» 12/10/2006, σελ. 32).

Δεν είναι καλύτερη η κατάσταση στο χώρο των ΠΚΣ-«Κ»ΝΕ, όπως μας πληροφορεί η «Εποχή» (4/2/2007, σελ. 32) που δημοσιεύει φωτοτυπία αφίσας της ΠΚΣ («Κ»ΚΕ) που αναφέρεται στον Παπανδρέου και την ΠΑΣΠ με το γνωστό χυδαίο, παραλλαγμένο βέβαια, σύνθημα: «μάθανε ότι αγωνιζόσαστε και πλακώσανε κι’ οι γύφτοι …(η ηγεσία της ΠΑΣΠ)», ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ.

Έτσι το χρουστσοφικό σοσιαλδημοκρατικό «Κ»ΚΕ παρουσιάζεται με ολοκληρωμένη πλέον την αστική φυσιογνωμία του, «μπολιασμένο» και με την αλητο-χυδαιολογία του ΝΔτικού αλητο-φασισταριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: