Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Το ισραηλινό κράτος σκορπίζει ξανά το θάνατο

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Δικτυακός τόπος: http://www.intifada.gr
e-mail: victory@intifada.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ισραηλινό κράτος σκορπίζει ξανά το θάνατο

Το Ισραήλ βομβαρδίζει από το πρωί του Σαββάτου 27/12 την από καιρό αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας, σπέρνοντας τρόμο στους κατοίκους της και προκαλώντας εκατόμβες νεκρών. Είναι ένα ακόμα, βάρβαρο και απροκάλυπτο, επεισόδιο της 60χρονης κατοχής και καταπίεσης του παλαιστινιακού λαού που τιμωρείται επειδή αντιστέκεται.

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα» εκφράζει για μια ακόμα φορά την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καλούμε και εμείς στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην ισραηλινή πρεσβεία (Κηφισίας και Κατεχάκη) τη Δευτέρα στις 6.00 μ.μ.  Για την καταδίκη της σιωνιστικής επιθετικότητας, αλλά και των υποκριτικών δηλώσεων των δυτικών, κυρίως, κυβερνήσεων που για να μη δυσαρεστήσουν τον καλό τους σύμμαχο βγάζουν ανακοινώσεις που καλούν σε αυτοσυγκράτηση και παύση των «επιθετικών ενεργειών» από όλες τις πλευρές.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

  Η παρουσία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 29/12 στις 6.00 μ.μ., στην ισραηλινή πρεσβεία, είναι ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό.

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: