Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Η Αντίσταση επιβεβαιώνει απώλειες από το στρατό των ισραηλινών κατακτητών την πρώτη ώρα της εισβολής

Η ανακοίνωση στα αγγλικά στο αγγλικό blog μας. Η μετάφραση είναι από το Αθηναϊκό Indymedia.

tank.jpg

Πηγές του Λαϊκού Μετώπου επιβεβαίωσαν τις 3 Ιανουαρίου, την πρώτη ώρα την χερσαίας εισβολής στην Γάζα, οι στρατιώτες του Ισραηλινού κατακτητή έχουν ήδη υποστεί απώλειες από τον θαρραλέο αγώνα των δυνάμεων της αντίστασης στην Γάζα.

Οι ισραηλινές δυνάμεις καθώς συνεχίζουν την χερσαία εισβολή, στοχεύουν κυρίως γυναίκες και παιδιά. Γιατροί και ιατρικό προσωπικό αναφέρουν ότι στα παλαιστινιακά νοσοκομεία καταφθάνουν συνεχώς βαριά τραυματισμένοι και πτώματα, με τραύματα που προέρχονται από βόμβες διασποράς ή άλλου τύπου καταστροφικών όπλων που στοχεύουν την ανθρώπινη σάρκα, τα λεγόμενα όπλα κατά προσωπικού. Ακόμα, η επίθεση των κατακτητών στις πηγές αερίου προκαλούν μεγάλες φωτιές αερίου, που δηλητηριάζουν τους ανθρώπους μας και προκαλούν περιβαλλοντική καταστροφή.

Αντιμέτωπη με τα συνεχιζόμενα φρικιαστικά εγκλήματα του κατακτητή, η αντίσταση συνεχίζει να αποκρούει τον κατακτητή και να τον αποτρέπει από τον βασικό του στόχο: την εξάλειψη της αντίστασης. Συνεχίζουμε να εξαπολύουμε πυραύλους στην καρδιά των κατακτητών. Μια νάρκη τοποθετημένη στην άκρη δρόμου ανατίναξε ένα ισραηλινό τανκ, καθώς επιχειρούσε να προωθηθεί στην Γάζα και οι ισραηλινοί στρατιώτες υπέστησαν πολλές απώλειες, από τα χέρια των μαχητών της αντίστασης, στους 3 τομείς της Γάζας, στους οποίους ο κατακτητής επιχειρεί να εισβάλλει.
Το Λαϊκό Μέτωπο προειδοποιεί να μην παρασυρθούμε από τον ψυχολογικό πόλεμο του εχθρού που επιδιώκει να ρίξει το ηθικό των αταλάντευτών ανθρώπων μας.

Για την νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: