Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Νίκη στην Παλαιστινιακή αντίσταση!

http://www.politis-news.com/photos2006/palaistinians5.jpg

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Δικτυακός τόπος: http://www.intifada.gr
e-mail: victory@intifada.gr

Νίκη στην Παλαιστινιακή αντίσταση!

Κάθε μέρα που περνάει, ο πόλεμος στη Γάζα μοιάζει όλο και περισσότερο με την εξέγερση στο γκέτο της Βαρσοβίας. Κάθε μέρα που περνάει, γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι η Ισραηλινή επίθεση έχει στόχο την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων. Κάθε μέρα που περνάει, η συνενοχή της λεγόμενης διεθνούς κοινότητας (της Ελληνικής κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένης…) καθίσταται όλο και πιο έκδηλη. Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότεροι σε όλο τον κόσμο αντιλαμβάνονται ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση γράφει και πάλι Ιστορία με το αίμα της.

Οι νεκροί έχουν ήδη ξεπεράσει τους 1.000 εκ των οποίων πάνω από 300 είναι παιδιά. Μετά τα σχολεία και τα κτίρια του ΟΗΕ, πλέον στόχοι είναι τα νοσοκομεία και τα γραφεία των ΜΜΕ. Μπροστά στα μάτια των συνένοχων ΗΠΑ και ΕΕ το Ισραήλ διαπράττει κατά συρροή εγκλήματα πολέμου με στόχο την εξαφάνιση ενός ολόκληρου λαού. Και ενώ η σφαγή εκτυλίσσεται αμείωτη, η Παλαιστινιακή Αρχή στη Δυτική Όχθη καταστέλλει τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας…

Όμως η μαχόμενη Παλαιστίνη δεν είναι μόνη. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν για να σταματήσει η σιωνιστική επιδρομή. Ακτιβιστές από όλον τον κόσμο προσπαθούν να σπάσουν την πολιορκία, είτε με τα πλοία του Free Gaza Movement είτε από τη σύνορα της Γάζας με την Αίγυπτο. Και οι κυβερνήσεις της Βολιβίας και της Βενεζουέλας διέκοψαν τις σχέσεις των χωρών τους με το Ισραήλ.

Στην Ελλάδα η ακύρωση της μεταφοράς όπλων στο Ισραήλ μέσω του λιμανιού του Αστακού ήταν μια πρώτη νίκη του κινήματος αλληλεγγύης. Πρέπει να της δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Το Σάββατο 17 Γενάρη διαδηλώνουμε στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα για:

  • να σταματησει τωρα το ισραηλινο εγκλημα στη γαζα
  • να ακυρωθει η στρατιωτικη συμφωνια ελλαδασ-ισραηλ και να διακοπουν οι διπλωματικεσ σχεσεισ με το σιωνιστικο κρατοσ
  • λευτερια στην παλαιστινη

Αθήνα 15/01/09

Δεν υπάρχουν σχόλια: