Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

''ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ'' ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΗ ΦΡΙΚΗ

Κοιτάζοντας καθημερινά τις ειδήσεις ενός κόσμου που πεθαίνει, που προσπαθεί στους σπασμούς του να εγκληματήσει όλο και πιο φριχτά. Ρατσιστικά εγκλήματα στο μαφιόζικο-εγκληματικό καπιταλισμό των απευθείας επιγόνων του χρουτστωφισμού. Συνεχή τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του ναζιστικού καθεστώτος του Ισραήλ
Η εικόνα του καπιταλισμού που μας χρεώνει το "βάρος" της αναγκαιότητας του βίαιου -οριστικού του γκρεμίσματος.

Ρατσιστική βία στη Ρωσία
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΟΣΧΑ. Περίπου το 60% των μαύρων και Αφρικανών που ζουν στη Μόσχα έχουν πέσει θύματα βίας κατά τη διάρκεια ρατσιστικών επιθέσεων, σύμφωνα με έκθεση της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Μόσχας. Το 25% από τους 200 Αφρικανούς που ερωτήθηκαν απάντησε ότι είχε δεχθεί πάνω από μία φορά επίθεση, ενώ το 80% είχε δεχθεί φραστικές επιθέσεις. Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Αφρικανοί που ζουν στη Ρωσία ζουν σε «συνθήκες πολιορκίας», παρά το γεγονός πως τα ποσοστά επιθέσεων ήταν χαμηλότερα από ανάλογη έρευνα του 2002.

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 14χρονο Παλαιστίνιο κοντά σε εβραϊκό οικισμό
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009 [ 09:48 ]

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο έφηβο που πετούσε εμπρηστικές βόμβες προς έναν εβραϊκό οικισμό στη Δυτική Όχθη, όπως ανακοίνωσαν ιατρικές πηγές και ο ισραηλινός στρατός.
Ο 14χρονος Μοχάμεντ Ριάντ Νάιφ ήταν ο στόχος των πυρών των στρατιωτών έξω από τον εβραϊκό οικισμό Μπέιτ Ελ, βορείως της Ραμάλας και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Υπέκυψε στα τραύματά του μερικές ώρες αργότερα, ανακοίνωσαν παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσε ότι στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας τριών ενόπλων Παλαιστινίων που πετούσε εμπρηστικές βόμβες έξω από τον οικισμό εποίκων Μπέιτ Ελ, προσθέτοντας ότι ένας μεταξύ αυτών επλήγη από τα πυρά.

"ΤΟ ΒΗΜΑ" 01/09

Δεν υπάρχουν σχόλια: