Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΙΣΧΡΗ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

δημοσιεύουμε μήνυμα που λάβαμε μέσω e-mail από σύντροφο.

Να μη χαθεί καμία ψήφος «κάτω από την ανούσια δικομματική αντιπαράθεση» ζήτησε από το λαό η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας το πρωί της Τετάρτης σε συγκέντρωση ναυτεργατών στον Πειραιά.

……………………………………. Επίθεση εξαπέλυσε και σε ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα ότι ούτε και τα ίδια δεν ξέρουν τι θα κάνουν την επόμενη μέρα, λέγοντας ότι η γραμμή τους είναι γραμμή συνηγορίας του ευρωμονόδρομου.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ 16 Σεπτέμβρη

Ακόμη για μία φορά η αισχρή σοσιαλδημοκράτισσα Παπαρήγα αποκαλεί το ΛΑΟΣ, απλά οπορτουνιστικό κόμμα πιστό στην ΕΕ, ισότιμο πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλήθεια τι συνδέει τους προδότες του Περισσού με τους ναζιφασίστες του ΛΑΟΣ ώστε ακόμη και σήμερα να προσπαθούν να τους ‘’νομιμοποιήσουν’’ στα μάτια των αντιφασιστών αγωνιστών;

Είναι μήπως η άθλια δεξιά ξενοφοβική στην ουσία της πολιτική του ‘’Κ’’ΚΕ που τους έφερε να έχουν σε συνθήκες κρίσης και ανασφάλειας, κοινό ακροατήριο με το ΛΑΟΣ;

Είναι το ότι οι προδότες σοσιαλδημοκράτες του Περισσού κάνουν τα πάντα για να αποκοιμίσουν την εργατική τάξη, καθαγιάζοντας, τον καπιταλισμό, τους δολοφονικούς μηχανισμούς του και τους ίδιους τους φασίστες ,όντας πειθήνιο στήριγμα του συστήματος ;

Είναι, όλα αυτά.

Και τώρα με το απύθμενο θράσος να ξεστομίζονται αυτές οι αισχρότητες, απέναντι σε ποιους; Στους ναυτεργάτες που ήταν πάντα, ένας απ’ τους πυρήνες του επαναστατικού κινήματος. Σε αυτούς που από τη λεγόμενη‘’ μεταπολίτευση’’ και δώθε, τρεις φορές έφυγαν-διαγράφτηκαν κατά εκατοντάδες επαναστάτες γιατί κατήγγειλαν την ταξική προδοσία του ‘’Κ’’ΚΕ.

Θυμάται καλά η Παπαρήγα τη διαγραφή όλης της οργάνωσης ναυτεργατών του ‘’Κ’’ΚΕ για τον αριστερισμό τους (!) να αφήσουν το πτώμα του νεκρού συναδέλφου τους, πάνω στο γραφείο του τότε υπουργού ΥΕΝ, Κατσιφάρα.

Να προσέχεις και να ντρέπεσαι, Παπαρήγα, όταν μιλάς απέναντι στους ναυτεργάτες –σε όσους τουλάχιστο σου απόμειναν. Τουλάχιστον συγκρατήσου και μη καθαγιάζεις μπροστά τους τους ναζίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: