Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΥΣΤΣΩΦΙΚΩΝ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε σχόλιο συντρόφου για το εκλογικό αποτέλεσμα των χρουστσωφικιών του Περισσού. δημοσιεύεται όπως μας στάλθηκε. Ο τίτλος είναι του συγγραφέα.
 

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΥΣΤΣΩΦΙΚΩΝ
 
Οι χρουστσωφικοί σοσιαλδημοκράτες, που ξεκίνησαν όλο ‘χαρά’’ την εκλογική μάχη και κατέληξαν στο τελευταίο διάστημα να εκλιπαρούν να τους ‘ψηφίσουν και ας μην τους πιστεύουν σε όλα’’, υπέστησαν την δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη εκλογική τους ήττα.

Από το 8,15% των βουλευτικών του 2007, έπεσαν κατά 150000 ψήφους στις ευρωεκλογές και τώρα έπεσαν σαφώς περισσότερο και από τον εσωτερικά κλυδωνιζόμενο ΣΥΡΙΖΑ, αφού έχασαν από τις προηγούμενες εθνικές 70000 ψήφους και ποσοστό 0,61%, όταν ο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ΣΥΡΙΖΑ έχασε 50000 ψήφους και 0,45% αντίστοιχα.

Ζόρικες εποχές για τους προδότες νεοσοσιαλδημοκράτες ακόμη και στη κάλπη, που για μικροαστούς σαν του λόγου τους, σημαίνει το βασικό λόγο ύπαρξής τους. Οι νέοι ιδίως αγωνιστές που τους ακολουθούσαν τους εγκαταλείπουν συνεχώς, και αυτό αποτυπώνεται και  με τη συνεχή άνοδο της αποχής όπου σαφώς διαφαίνεται το σημαντικό διακριτό κομμάτι της, που είναι από ‘τα’ αριστερά’’. Και σ΄αυτές τις εκλογές η αποχή έφτασε σε ιστορικό ρεκόρ για βουλευτικές εκλογές, ξεπερνώντας το 29%, όταν ποτέ δεν είχε ξεπεράσει το 26%.

Η θλιβερή Παπαρήγα μη θέλοντας τη ζωή της, εμφανίστηκε στις δηλώσεις της να λέει για 25η φορά ( χωρίς βέβαια ίχνος αυτοκριτικής) πως η απήχηση ‘του κόμματος’’ στη κοινωνία δεν εκφράστηκε στη κάλπη γιατί όλα ήταν εναντίον τους(!)

Με τα ανέκδοτα αυτά δεν είναι να ασχοληθεί κανείς, όταν κάποια ‘καλά παιδιά του συστήματος’’, καταγγέλουν πως αυτό το σύστημα τους καταδιώκει(!). Ιδεοληψίες τύπου υστερικών αντιδράσεων της θλιβερής πια Κανέλλη.

Σημασία έχει πως η Παπαρήγα είχε το θράσος να πει πως χωρίς συνδικαλιστικό κίνημα, χωρίς συμμετοχή στα πρωτοβάθμια σωματεία, είναι αδύνατος ο λαικός απεγκλωβισμός από τα αστικά κόμματα.

Αλήθεια; Δεν υπάρχει συνδικαλιστική έκφραση των εργαζόμενων; Και το ‘ταξικό ΠΑΜΕ’’ με τις ‘επαναστατικές’’ του απεργοσπαστικές διαλυτικές ενέργειες τι κάνει τόσα χρόνια; Πρόκειται για παραλήρημα από τις καρπαζιές, η για κατά λάθος αυτοκριτική για τη δεξιά πολιτική και την απάτη, από ένα κόμμα που στήριξε τη μοναρχοφασιστική ΝΔ, που χτύπησε το κίνημα όπου και όποτε εκδηλώθηκε, που λειτουργεί διαλυτικά στα πρωτοβάθμια σωματεί;
Το γαρ πολύ της θλίψεως……..

Δεν υπάρχουν σχόλια: