Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ανακοίνωση-καταγγελία

Οι επαναστάτες  μαρξιστές, παλιοί κομμουνιστές, αντάρτες των ΕΛΑΣ-Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), αλλά και νεότεροι της σταλινικής-ζαχαριαδικής «Κίνησης για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-55» καταγγέλλουν στην εργατική τάξη και τη νεολαία αλλά και στον αντιφασίστα λαό μας, στους αντιφασίστες, αντιιμπεριαλιστές και κομμουνιστές: α) τη γραμμή των φασιστικών τραμπουκισμών στην ιδεολογικο-πολιτική αντιπαράθεση και πάλης της αντισταλινικής-αντιζαχαριαδικής σοσιαλδημοκρατικής χρουστσοφικής ηγεσίας του «Κ»ΚΕ (’56), αλλά και β) τη ναζι-φασιστική πρακτική καταστροφής à la Χίτλερ μαρξιστικών βιβλίων εκ μέρους της.
Την Κυριακή (29 Νοέμβρη 2009) ομάδα προπαγάνδας  της «Κίνησης» βρέθηκε στην εκδήλωση του Γοργοπόταμου για να μοιράσει προπαγανδιστικό υλικό, έχοντας τραπεζάκι έξω στο δρόμο και σε απόσταση 100 περίπου μέτρων απ’ το χώρο της συγκέντρωσης.

Κατά  τη διάρκεια του μοιράσματος του  «ΔΕΛΤΙΟΥ» του «Ομίλου φίλων  προβολής του έργου των Ι.Β.Στάλιν & Ν.Ζαχαριάδη», αφιερωμένο στα «60 χρόνια απ’ την 3χρονη εποποιία (1946-49) του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» και τις «Επαναστατικές Δίκες της δεκαετίας του ΄30 – συνέχιση και όξυνση της ταξικής πάλης», ένας τραμπούκος – και μάλιστα απ’ την ομάδα που πουλούσε «Ριζοσπάστη» - πήρε ένα αντίτυπο του «ΔΕΛΤΙΟΥ» και αφού το διάβασε επέστρεψε αργότερα και επιτέθηκε σε σύντροφό μας παίρνοντάς του με βίαιο τραμπούκικο φασιστικό τρόπο μέρος των «Δ» τα οποία πέταξε και σε κάποια στιγμή έτρεξε στο τραπέζι που βρίσκονταν παραπέρα και όταν δεν ήταν κανένας σύντροφος σ’ αυτό (ήταν μόνο κάποιοι αγωνιστές που κοίταζαν τα υλικά), το κλώτσησε ανατρέποντάς το και σκορπίζοντας όλα τα υλικά στα νερά και τις λάσπες.
Αποτέλεσμα  αυτής της δεύτερης τραμπούκικης ενέργειας ήταν να καταστραφούν απ΄  τη λάσπη και τα νερά 9 πορτραίτα  του Ιωσήφ Στάλιν, δυο αντίτυπα έργων του Νίκου Ζαχαριάδη, 3 του Αντώνη Βρατσάνου: «Βροντάει ο Όλυμπος» και 6 μπροσούρες του Νίκανδρου Κεπέση: «Μαρξισμός-Λενινισμός και Προλεταριακός Διεθνισμός»(2007),  καθώς και κάποια φύλα της εφημερίδας.
Η σοσιαλδημοκρατική  ηγεσία του «Κ»ΚΕ, στο ζήτημα των φασιστικών τραμπουκισμών συνεχίζει τις «ένδοξες» αντεπαναστατικές παραδόσεις της παλιάς ευρωπαϊκής προδοτικής σοσιαλδημοκρατίας και της νέας χρουστσο-μπρεζνιεφικής σοσιαλδημοκρατίας. Όμως σχετικά με τη ναζι-φασιστική πρακτική καταστροφής μαρξιστικών βιβλίων, πέρα απ’ τις χιτλερικές παραδόσεις, συνεχίζει σ΄ αυτή την περίπτωση και εκείνες των συντρόφων της χρουστσο-μπρεζνιεφικών ρεβιζιονιστών που πολτοποίησαν εκατομμύρια τόμους επαναστατικών έργων του μεγάλου επαναστάτη και κλασικού του μαρξισμού Ιωσήφ Στάλιν.

Ασφαλώς και είναι αναφαίρετο δικαίωμα της  χρουστσοφικής ηγεσίας του «Κ»ΚΕ  να μισεί θανάσιμα τους Στάλιν-Ζαχαριάδη  και να διαπνέεται από ένα άσβηστο  και βαθύτατο ταξικό μίσος, όπως και οι σύντροφοι και δάσκαλοί τους Χρουστσοφ-Μπρέζνιεφ, που πέρα απ’ τ’ άλλα εγκλήματα που διέπραξαν, έφτασαν στο σημείο να μετονομάσουν και το Σύμβολο την Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης –ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ σε Βολγογκραντ – ενώ οι γάλλοι ιμπεριαλιστές διατηρούν ακόμα και σήμερα τη στάση ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ στο μετρό αλλά και την πλατεία “Place de la Bataille de Stalingrad  Septembre 1942 - Janvier 1943” στο κέντρο του Παρισιού, αποτελεί όμως ναζι-φασιστική πρακτική η καταστροφή μαρξιστικών βιβλίων μεταξύ των οποίων και εκείνων των Στάλιν-Ζαχαριάδη, κι’ αυτό οι επαναστάτες μαρξιστές έχουν υποχρέωση και καθήκον να το καταγγείλουν στους κομμουνιστές, στην εργατική τάξη και στον ελληνικό λαό.

Οι κομμουνιστές γνωρίζουν καλά ότι οι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ αδυνατούν πλήρως να αντιπαρατεθούν στον επαναστατικό μαρξισμό δηλ. στο λενινισμό-σταλινισμό και ότι το ξεσκέπασμα της αντεπαναστατικής σοσιαλδημοκρατικής πολιτικής και του μεγάλου εγκλήματος της δολοφονίας του Νίκου Ζαχαριάδη απ’ την προδοτική σοσιαλδημοκρατική κλίκα των Μπρέζνιεφ-Φλωράκη ενοχλεί σφόδρα και προκαλεί τρόμο και πανικό στις γραμμές τους – ένα έγκλημα που δεν τόλμησαν να διαπράξουν ούτε οι χιτλερικοί κατακτητές: «την 1η Αυγούστου 1973 ο χρουστσοφικός ηγέτης Λ. Μπρέζνιεφ προχώρησε σε ένα έγκλημα που δεν τόλμησαν ούτε οι χιτλερικοί κατακτητές» .. «ο Χαρ. Φλωράκης φαίνεται ότι συναίνεσε με τη χρουστσοφική ηγεσία αν δεν της το ζήτησε εκείνος για τη δολοφονία του Ζαχαριάδη. Όπως και νάχει το ζήτημα ο Χαρ. Φλωράκης υπήρξε ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ν. Ζαχαριάδη» (Νίκανδρος Κεπέσης: «Προβληματισμοί γύρω από γεγονότα και πρόσωπα», σελ. 45, Αθήνα 2006, και Ν. Κεπέσης: «Μαρξισμός-Λενινισμός και Προλεταριακός Διεθνισμός», σελ. 5-6, Αθήνα 2007).
Καθήκον των επαναστατών μαρξιστών είναι  να συνεχίσουν και στο μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη σφοδρότητα και  να εντείνουν την πάλη τους για συστηματικότερο ξεσκέπασμα της αντεπαναστατικής γραμμής των χρουστσοφικών σοσιαλδημοκρατών ηγετών του «Κ»ΚΕ.

Αθήνα 1 Δεκέμβρη 2009

Κίνηση  για Ανασύνταξη του  ΚΚΕ 1918-55

Δεν υπάρχουν σχόλια: