Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Για την 140η επέτειο της γέννησης του Β.Ι. Λένιν

Ανακοίνωση  της Γραμματείας  της Κεντρικής  Επιτροπής του  Πανενωσιακού Κομμουνιστικού Κόμματος (μπολσεβίκοι)

Στις 22 Απρίλη του 2010 οι κομμουνιστές και οι επαναστάτες  όλου του κόσμου, όλοι αυτοί που πιστεύουν στα ιδανικά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, όλοι οι αγωνιστές ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την αντίδραση, όλη η προοδευτική ανθρωπότητα γιορτάζουν την 140η επέτειο της γέννησης του Β.Ι. Λένιν που το όνομα του έγινε σύμβολο της απελευθέρωσης όλων των καταπιεσμένων.

Η 140η επέτειος από την ημερομηνία της γέννησης του θεμελιωτή του Λενινισμού και του Σοβιετικού κράτους Β.Ι. Λένιν βρίσκει τη χώρα μας σε μια συγκυρία όπου επικρατεί η καπιταλιστική παλινόρθωση, της οποίας η αρχή έγινε στο 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ, που στιγματίστηκε από υποχώρηση από τις αρχές του Β.Ι. Λένιν, αρχές που ήταν σε ισχύ στο κόμμα με την καθοδήγηση του ευφυή συνεχιστή των ιδανικών του Β.Ι. Λένιν, του Ι.Β. Στάλιν. Το σύγχρονο καθεστώς  της Ρωσίας, που εγκαθίδρυσε μία ημι-φασιστική δικτατορία και έχοντας εξαπολύσει μια κτηνώδη καταστολή με το απατηλό σύνθημα «αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό», και τελευταία το «προστασία των παιδιών» με το οποίο απομονώνει τα παιδιά από τους γονείς για πολιτικούς λόγους, έχει ρίξει τη Ρωσία στην άβυσσο της καταστροφής και της δυστυχίας των πλατιών λαϊκών μαζών. Ο πληθυσμός μειώνεται και ο αριθμός της παιδικής και βρεφικής θνησιμότητας αυξάνεται, η εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά αυξάνονται, οι δείκτες για το δουλεμπόριο και τη διαφορά, κλπ. κατατάσσουν τη Ρωσία στην πρώτη θέση παγκοσμίως. Η κυβέρνηση, που στα λόγια εκφράζει συνθήματα ενάντια στο ΝΑΤΟ, συνεχίζει να μετατρέπει τη Ρωσία σε εξάρτημα των πολυεθνικών επιχειρήσεων, εξάγει με τιμές ντάμπινγκ τα ορυκτά της χώρας, τοποθετεί το χρυσό της Ρωσίας σε τράπεζες και τα χρηματιστήρια του εξωτερικού και σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό της χώρας μας. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Ρωσία είναι αδύνατο να το ονομάσουμε διαφορετικά από γενοκτονία των λαών της Ρωσίας και πρώτα από όλα του ρωσικού λαού. Έτσι ο καπιταλισμός που έχει κερδίσει στη Ρωσία, εκδικείται την πατρίδα του Β.Ι. Λένιν για τον Λενινισμό, για τον Μεγάλο Οχτώβρη, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση, για την έξοδο από την εξάρτηση, για τη Μεγάλη Νίκη ενάντια στο φασισμό.

Οι συνθήκες της  χώρας δείχνουν καθαρά ότι υπάρχει μία μοναδική διέξοδος από τη σημερινή κατάσταση, ένας μοναδικός δρόμος για τη σωτηρία της χώρας και του λαού της Ρωσίας που είναι η σοσιαλιστική επανάσταση. Για αυτό το λόγο, εμείς οι Μπολσεβίκοι ενωμένοι στο Πανενωσιακό Κομμουνιστικό Κόμμα (Μπολσεβίκοι) έχουμε σηκώσει την Κόκκινη Σημαία των αθάνατων ιδεών του Β.Ι. Λένιν, προπαγανδίζοντας τις ιδέες του. Καλούμε τους εργαζόμενους της Ρωσίας κάτω από τη σημαία μας, τους καλούμε να ξεσηκωθούν στον αγώνα για τη σωτηρία της Πατρίδας μας, για τα παιδιά μας, στον αγώνα για τη Σοβιετική Σοσιαλιστική Ρωσία!

Ζήτω ο Λενινισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: