Σάββατο 17 Απριλίου 2010

22ο Διεθνές Κάμπινγκ Νεολαίας (Σμύρνη, 3-12 Αυγούστου 2010) – Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις


Υπάρχουν όρια ηλικίας;
Το κάμπινγκ είναι για μαθητές λυκείου, φοιτητές και εργαζόμενους νέους. Γενικά, για ηλικίες μεταξύ 15 και 30 ετών. Οι πιο νέοι από αυτές τις ηλικίες θα πρέπει να είναι υπό την επίβλεψη της οικογένειας τους ή να έχουν τη συγκατάθεση της οικογένειας τους. Πέρα από αυτά, οι υπάλληλοι και οι προσκεκλημένοι όπως οι μουσικοί ή οι καλλιτέχνες δε χρειάζεται να έχουν τις παραπάνω ηλικίες.
Που θα μείνουμε, πρέπει να φέρουμε τις σκηνές μας μαζί;
Το κάμπινγκ είναι μόνο για σκηνές και έτσι αν έχετε εξοπλισμό όπως σκηνές και υπνόσακους παρακαλούμε να τα φέρετε μαζί σας. Τα αποθέματα μας σε σκηνές θα ενισχυθούν από τους τοπικούς δήμους και ιδρύματα.
Ποια είναι η οικονομική συμμετοχή;
Είναι 100 Ευρώ (100 δολάρια για τους συμμετέχοντες από τη Λατινική Αμερική) για 10 ημέρες. Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό συμπεριλαμβάνονται. Επίσης δε χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για τις συναυλίες και τις υπηρεσίες του κάμπινγκ. Μπορείτε να πληρώσετε τη συμμετοχή όταν φτάσετε στο κάμπινγκ.
Πως θα φτάσουμε εκεί;
Υπάρχουν πτήσεις από όλες σχεδόν τις χώρες προς την Κωνσταντινούπολη. Αλλά, η περιοχή του κάμπινγκ είναι πολύ κοντά στην Σμύρνη, όχι στην Κωνσταντινούπολη. Επομένως, αν κλείσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο για Σμύρνη με ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη θα είναι πιο εύκολο να φτάσετε στο κάμπινγκ. Αν μας στείλετε τις πληροφορίες για την πτήση σας, θα μπορέσουμε να σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο της Σμύρνης.
Μπορούμε να παίζουμε μουσική και να χορεύουμε;
Θα διοργανωθούν εργαστήρια σε συγκεκριμένα θέματα όπως η ζωγραφική, ο ρυθμός, ο χορός, ο κινηματογράφος, η φωτογραφία ή η γλυπτική. Μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας ικανότητες με τους υπόλοιπους σε αυτά τα εργαστήρια.
Θα δημιουργήσουμε κάτι μαζί και θα το μοιραστούμε με τους υπόλοιπους με αδελφικότητα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
http://www.iaayouthcamp.com
EMAIL
contact@iaayouthcamp.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: