Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Αυτές τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε ένα επικίνδυνο ρατσιστικό πογκρόμ με συνεχείς δολοφονικές επιθέσεις ναζίδων, να πηγαίνουν χέρι-χέρι με την αστυνομική καταστολή.
Στόχος όπως και στη Γαλλία αυτή τη φορά οι Αφγανοί –ίσως καθόλου τυχαία- σε μια περίοδο που η Αφγανική αντίσταση ενάντια στην ιμπεριαλιστική κατοχή δυναμώνει και αγκαλιάζει όλο και πιο πλατιές λαϊκές δυνάμεις.

Η πολύπαθη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα έχει γίνει το θέατρο των φασιστικών επιθέσεων που μαίνονται, με το επίσημο κράτος ‘’να συλλαμβάνει μόνον Αφγανούς μετανάστες’’(!)
Το περασμένο Σάββατο έγινε η δολοφονική επίθεση ενάντια στον Καντάρ Χουσείν, γιατρό απ το Αφγανιστάν, μέλος των ‘’γιατρών του κόσμου’’, από τα ανθρωποειδή της Χρυσής Αυγης και τον λοιπό οχετό των δολοφόνων. Ο συγκεκριμένος αντιφασίστας που μαφιόζικα δέχτηκε τη δολοφονική υπογραφή στο πρόσωπό του, εδώ και χρόνια καταγγέλλει τη ναζιστική θηριωδία και ψάχνει για τους διώκτες των συμπατριωτών του και των άλλων μεταναστών προλετάριων.

Σε συνέχεια αυτής της επίθεσης, όπου κανείς από τους μόνιμους ναζίδες που στρατιωτικά ‘’φυλούν’’ τη περιοχή περιφέροντας την ‘’άρια βρώμα τους’’ δεν συνελήφθη, είχαμε χθες ( 15 Σεπτέμβρη) στην ίδια ακριβώς περιοχή, μια κακοστημένη και μαζική προβοκάτσια, συλλήψεις και δολοφονικές επιθέσεις με θύματα πάλι Αφγανούς μετανάστες.
Όλα ξεκίνησαν όταν στήθηκε από ηλίθιο σκηνοθέτη, μια τάχατες ‘’Αφγανο-Αλβανική’’ σύγκρουση, με έλληνες νεαρούς να σπεύδουν να βοηθήσουν τον Αλβανό(!!!) και να τραυματίζονται ελαφρά στο χέρι.
Αμέσως συνελήφθησαν 3 νεαροί Αφγανοί ενώ σε χρόνο ρεκόρ οι Χρυσαυγίτες και η κακόφημη ‘’επιτροπή κατοίκων’’ άρχισε τις υστερικές πορείες και τις θεατρικές εκδηλώσεις στα κανάλια. (Τώρα πια γίνεται πιο πιστευτό να παρουσιάζουν τους μετανάστες σαν πρωταγωνιστές εσωτερικών συγκρούσεων, ώστε να φαίνεται πόσο τυφλά κι επικίνδυνα στοιχεία είναι,  πόσο συνιστούν κίνδυνο για τους ‘’νοικοκυραίους’,’ σε αντίθεση με τα παιδιά με τα ξυρισμένα κεφάλια, τις μπότες και τις ελληνικές σημαίες, που τουλάχιστον δεν αλληλοχτυπιούνται ποτέ).

Προβοκάτσια, συλλήψεις, φασιστικές πορείες για να ολοκληρωθεί το σκηνικό του αίσχους το βράδυ. Τα ξημερώματα ‘’άγνωστοι’’ για τις δυνάμεις καταστολής, κατέκαψαν με 4 βόμβες μολότωφ ένα καφενέ Αφγανού ιδιοκτήτη, της περιοχής.

Ο φασισμός έχει σηκώσει για τα καλά κεφάλι. Πηγαίνει χέρι-χέρι με την απόλυτη εξαθλίωση του συνόλου του προλεταριάτου, είναι μια ναζιστική προσπάθεια αξιοποίησης της απόγνωσης και της  κοινωνικής ανασφάλειας.

Δεν υπάρχει ανάγκη για τίποτε λιγότερο από ένα πλατύ αντιφασιστικό μέτωπο με μπροστάρη τα σωματεία. Οι επιθέσεις αυτές , είναι επίθεση ενάντια ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.  Πρέπει να απαντήσουμε στο κράτος και το παρακράτος με την μαζικότητα, την αποφασιστικότητα και τη πολιτική σαφήνεια που είναι αναγκαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: