Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΣ

Οι φασίστες του ΛΑΟΣ τολμούν 37 χρόνια μετά να αμφισβητούν για άλλη μια φορά τους νεκρούς μέσα στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβρη του '73, αυτούς που κομμάτιασε το τάνκ, αυτούς που πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ στη φασιστική εισβολή μέσα στο ίδρυμα, τολμούν τα αναπαραγάγουν τις σιχαμερές εικασίες των Απριλιανών και πάνω απ΄όλα να συνδέουν καθ' οιονδήποτε τρόπο, τον αγώνα του Νοέμβρη με την ''εθνική κατάρρευση'', δείχνοντας πόσο αμετανόητοι φιλοχουντικοί παραμένουν.
Τολμούν να βγάλουν μια κατάπτυστη ανακοίνωση αμαύρωσης της αντιφασιστικής-αντιιμπεριαλιστικής εξέγερσης, που αν έχει σηματοδοτεί κάτι ''θετικό'', είναι πως τους αποκαλύπτει για άλλη μια φορά και εκθέτει όσους-όπως οι θλιβεροί σοσιαλδημοκράτες του Περισσού-τους αποκαλούν ''κεντρώο λαικίστικο'' κόμμα(!)
Λένε λοιπόν οι επίγονοι του Ζουρνατζή: «Καταθέτουμε και πάλι τη λύπη μας για όσους σκοτώθηκαν έξω απ' το Πολυτεχνείο. Κατανοούμε τα αισθήματα εκείνων που έδωσαν τη μάχη μέσα στο Πολυτεχνείο και διαπιστώνουν 37 χρόνια μετά ότι δεν πραγματώθηκαν τα οράματά τους. Εκφράζουμε την απέχθειά μας προς εκείνους που εξαργύρωσαν τους αγώνες τους για πολιτικά οφίτσια και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην οικονομική, πολιτική και εθνική κατάρρευση της χώρας μας».
Όλοι οι αντιφασίστες εκφράζουμε τη ντροπή και την αηδία μας, που μια τέτοια μέρα, τα φασιστοειδή προχωρούν σε μια τόσο ανοιχτή πρόκληση.
Η απάντηση σε όλα τα φασιστοειδή (εσω & εξω κοινοβουλευτικά σε όποιο κόμμα ή συμμορία κι αν ανήκουν), είναι η μαζική και αγωνιστική  έμπραχτη υπενθύμιση με κάθε τρόπο, πως: Σ' αυτή την χώρα ''δεν πέρασε και δεν θα περάσει'' ποτέ ο φασισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: