Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αποσπάσματα από το λόγο του Ι.Β. Στάλιν στην προεκλογική συγκέντρωση των ψηφοφόρων της εκλογικής περιφέρειας ΣΤΑΛΙΝ της Μόσχας στις 11 Δεκέμβρη 1937 στο Θέατρο Μπολσόι, στη Μόσχα. [VIDEO]


Το KPnetTV, διαδικτυακό κανάλι των συντρόφων του ΚΚ Εργατών Δανίας (APK), ανέβασε μια ομιλία του Στάλιν στα 1937. Το βίντεο συνοδεύεται από υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες, ανάμεσά τους και τα ελληνικά.


Οι ψηφοφόροι, ο λαός πρέπει να απαιτούν από τους αντιπροσώπους τους να μείνουν στο ύψος των καθηκόντων τους, στη δουλειά τους να μην πέφτουν στο επίπεδο των μικροαστών πολιτικών, να παραμένουν στο πόστο των πολιτικών παραγόντων Λενινιστικού τύπου, να είναι το ίδιο ξεκάθαροι και πραγματικοί παράγοντες όπως ο Λένιν, (χειροκροτήματα) να είναι συγκεκριμένοι, το ίδιο ατρόμητοι στη μάχη και ανελέητοι απέναντι στους εχθρούς του λαού, όπως ήταν ο Λένιν, (χειροκροτήματα) να είναι απαλλαγμένοι από κάθε πανικό, από κάθε τι που μοιάζει με πανικό, όταν τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται και στον ορίζοντα διαφαίνεται κάποιος κίνδυνος, να είναι το ίδιο απαλλαγμένοι από κάθε τι που μοιάζει με πανικό, όπως ήταν απαλλαγμένος ο Λένιν, (χειροκροτήματα) να είναι το ίδιο συνετοί και όχι βιαστικοί κατά την επίλυση σύνθετων ζητημάτων, όπου απαιτείται ολόπλευρος προσανατολισμός και ολόπλευρος υπολογισμός όλων των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων, όπως ήταν ο Λένιν, (χειροκροτήματα) να είναι το ίδιο δίκαιοι κι έντιμοι, όπως ήταν ο Λένιν, να αγαπούν το ίδιο το λαό τους, όπως τον αγαπούσε ο Λένιν. (χειροκροτήματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: