Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Επιστολή αναγνώστη: Η ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΚΕ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ

Μπορεί...να ''θέλει να κρυφτεί'' αλλά η αλήθεια και ο λακεδισμός αυτοαποκαλύπτονται, γρήγορα.

Ο ''αριστερός οικονομολόγος'' κ. Βαρουφάκης αρθρογράφος στην ''Αυγή'' και την ''Εποχή'', τυχαίως πως ο στυλιστικά εναλλακτικός αστέρας όλων των κρατικών καναλιών, πέρασε μια βαθιά περίοδο επιστημονικής ανάλυσης για την κρίση της ελληνικής οικονομίας και τη χρεοκοπία του εξαρτημένου ελληνικού καπιταλισμού. Ξεκίνησε σεμνά, με προτάσεις ουσιατικά ''θετικής επαναδραπράγματευσης'' του χρέους, τονίζοντας πάντα πως ''όλοι τελικά χρωστούν σε όλους'', έτσι ώστε η ιμπεριαλιστική εξάρτηση να εξαφανισθεί από την επιστημονικοφανή αρλουμπολογία του. Στη συνέχεια ''εξαφάνισε τον καπιταλισμό'', και με συντονιστή τον Φυντανίδη ως νέος Κέυνς μας δήλωσε πως ο καπιταλισμός ''ξεπεράστηκε'' και το οικονομικό σύστημα στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο είναι η ''τραπεζοκρατία''(!!!!!!!!!!!)

Ο περίοπτος θεωρητικός όμως, επιτέλους περνάει στο ψητό: ''μιλάει για και εκ μέρους των αφεντικών του''. Δίπλα στο φασιστοειδή Μίχαλο-άξιο υιό του υπουργού της χούντας και θεωρητικό του νεοφιλελευθερισμού-παρουσιάζει τη μελέτη που σε περίοδο απόλυτης εξαθλίωσης θα ''βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα'' -βλέπε κέρδη των καπιταλιστών, θα μειώσει το κράτος, θα ρίξει τα βάρη στους ανίκανους δημόσιους υπαλλήλους, θα κατεβάσει τον εταιρικό φόρο στο 15% ( τρέμε Μπακογιάννη που ζητάς 20%)

Δείτε το σχετικό σύνδεσμο: Σε βαθιά κρίση η σχέση μεταξύ επιχειρήσεων και κράτους

Αδιαφορούμε για τον όποιο ακιζόμενο και αγράμματο αγγλοθρεμένο λακέ των καπιταλιστών, ο ΣΥΡΙΖΑ και όποιοι τον πρόβαλαν ''πρώτο τραπέζι πίστα'', θα μείνουν άραγε στο θλιβερό ''δεν είναι μέλος μας''; ΝΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: