Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επιστολή αναγνώστη: Η χυδαία Παπαρήγα αποκαλυπτική όσο ποτέ

Παρακολούθησα την συνέντευξη της Α. Παπαρήγα στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Μηδέν” αποσπάσματα της όποιας δημοσίευσε και το γραφείο τύπου του “Κ”ΚΕ.

Έχω να κάνω τα εξής σχόλια:

Το σοσιαλδημοκρατικό ''Κ''ΚΕ ακόμη και τώρα στη κορύφωση της απόλυτης εξαθλίωσης των πλατιών λαϊκών μαζών, βλέπει ''ενδεχόμενη χρεοκοπία'', την οποία και απεύχεται!

Η γραμμή άμυνας για την εργατική τάξη για τους προδότες σοσιαλδημοκράτες, είναι η πρόταση της μοναρχοφασιστικής ΝΔ και της Μπακογιάννη για μείωση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς κατανάλωσης και ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΛΗΣ! Όλα τα υπόλοιπα ανάγονται στον ''στρατηγικό στόχο'' ( προφανώς της ''λαϊκής εξουσίας'') που τάχατες είναι επαναστατικός, ο οποίος θα έρθει μαγικά και θα βρει -όσους βρει -να έχουν επιβιώσει από την λαίλαπα.

Ο αγώνας δεν είναι ''ο δρόμος'', όπως λέει η προκλητική Παπαρήγα. Υπάρχουν και οι αρχαιρεσίες!!! ( Για την ακρίβεια για το αστικό αυτό προδοτικό κόμμα, υπάρχουν ΜΟΝΟΝ οι εκλογές και οι αρχαιρεσίες). Τώρα δεν έχει σημασία να διαδηλώνεις, αρκεί να ψηφίσεις τους σωστούς εργατοπατέρες του ΠΑΜΕ και να πιέσεις την εργοδοσία για να αποσπάσεις κάτι. Πως άραγε; Με άλλες εκλογές ή μετά την επικράτηση ΠΑΜΕ αρχίζει να έχει έννοια η αγωνιστική δράση, οι διαδηλώσεις, οι καταλήψεις, οι συγκρούσεις..........μάλλον όχι.

Ενδεχόμενη χρεοκοπία, μείωση κάποιων συντελεστών ΦΠΑ ( στο τέλος θυμήθηκε και κάτι από “ενοικιοστάσιο'' για να πλουτίσει τα μερικά αιτήματα), προτεραιότητα πάντα στα ''κουκιά'' κι όχι στους αδιέξοδους μαχητικούς αγώνες -άλλωστε μια πιστή σοσιαλδημοκράτισσα αυτό πιστεύει- παθητική αναμονή της σοσιαλδημοκρατικής ''λαϊκής εξουσίας και οικονομίας'' και σίγουρα, μια από τις αισχρότερες πολιτικές παρεμβάσεις που διαβάζοντάς την κάποιος που δεν ζει εδώ, δεν καταλαβαίνει τι βιώνει και πως επιβιώνει η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: