Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Συνάντηση Ανταρτών του ΔΣΕ στη Νάουσα

Την Κυριακή στις 26 Ιούλη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στον Άη Νικόλα της Νάουσας, η ετήσια συνάντηση των ανταρτών του ένδοξου Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), που καθοδηγήθηκε από το μεγάλο κομμουνιστή ηγέτη Νίκο Ζαχαριάδη, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 1973 στο τόπο της εξορίας του, Σουργκούτ της Σιβηρίας, από την προδοτική κλίκα των Μπρέζνιεφ-Φλωράκη.

Φέτος η συμμετοχή των αετών του Γράμμου-Βίτσι-Κλέφτη-Μουργκάνας ήταν, όπως αναμένονταν, μικρότερη, γιατί κάποιοι έφυγαν από τη ζωή ενώ άλλοι λόγω ηλικίας δε μπόρεσαν να παραβρεθούν.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε, όπως κάθε χρόνο, η «Κίνηση για Ανασύνταξη του ΚΚΕ (1918-55)» και οι σύντροφοι που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν με τους επιζώντες συντρόφους-αντάρτες του ΔΣΕ με τους οποίους είχαν γόνιμες συζητήσεις για τα παλιά αλλά και για τα σημερινά προβλήματα του κομμουνιστικού κινήματος,

Η ομάδα προπαγάνδας, παλιών βετεράνων και νεότερων κομμουνιστών, της «Κίνησης» μοίρασε σε εκατοντάδες αντίτυπα το «Δελτίο του Ομίλου Φίλων Προβολής του Έργου των Ι.Β. Στάλιν και Ν. Ζαχαριάδη» και πούλησε αρκετά φύλλα της «Ανασύνταξης» και μπροσούρες της Οργάνωσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ – ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Από αντάρτες του ΔΣΕ

Πέτρου Μ. 30
Κυριακίδης Ν. 50
Μουρατίδης Ι. 30
Τερζόπουλος Γ. 30
Χαραλαμπίδης Λ. 30
Κιστογλου Γ. 30
Ελευθεριάδης Δ. 130
Λάμπρου Θ. 30
Αναδός Τ. 30

Από συντρόφους Βέροιας 290
Από συντρόφους Θεσσαλονίκης 500

Ν.Π. 30
Γ.Σ. 30
Π. 20
Μ.Μ. 50

Δεν υπάρχουν σχόλια: