Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μήνυμα αλληλεγγύης στη Mery Zamora

Τα Μαρξιστικά-Λενινιστικά Κομμάτα και Οργανώσεις της εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στη Mery Zamora, η οποία είναι αναπληρωματική διευθύντρια του Εθνικού Λαϊκοδημοκρατικού Κινήματος (MPD), του Ισημερινού, και πρώην προέδρος της Εθνικής Ένωσης Εκπαιδευτικών (UNE) και η οποία καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση για "δολιοφθορά και τρομοκρατία”.

Η απόφαση που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης του κ. Κορέα, ήταν μια πραγματική φάρσα, χωρίς συνταγματικά ερίσματα, ούτε τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κανένα στοιχείο δεν δικαιολογεί αυτή την βάρβαρη καταδίκη.

Η κυβέρνηση του κ. Κορρέα προσπαθεί να χτυπήσει τους αριστερούς αγωνιστές που παλεύουν για κοινωνικές μεταρρυθμίσεις υπέρ του λαού, και δεν φοβούνται να καταγγείλουν την αυθερεσία της κυβέρνησης του Ισημερινού που προσπαθεί να φιμώσει τις επικριτικές φωνές.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στη Mery Zamora και όλους τους κοινωνικούς αγωνιστές, αυτόχθονες, επαναστάτες και κομμουνιστές πολιτικούς κρατούμενους στον Ισημερινό. Δεν είναι τρομοκράτες, αλλά αγωνιστές για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια των λαών.

Όπως είπε και η Mery Zamora: «Ο Κορρέα προσπαθεί να με λυγίσει και να με τρομάξει, αλλά δεν γνωρίζει ότι οι αριστερές γυναίκες είναι ειλικρινής και σταθερές στις πεποιθήσεις τους, δεν πουλιούνται και δεν παραδίδονται"

Αλληλεγγύη στη Mery Zamora!
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή της!

Γερμανία, 16 Ιουνίου 2013

Οργάνωση για την δημιουργία ενός Κομμουνιστικού  Εργατικού Κόμματος στη Γερμανία (Arbeit Zukunft)
Κομμουνιστικό Κόμμα Εργατών Δανίας (APK)
Κομμουνιστικό Κόμμα Ισπανίας (μαρξιστικό-λενινιστικό)
Κομμουνιστικό Κόμμα Εργατών Γαλλίας (PCOF)
Κομμουνιστική Πλατφόρμα Ιταλίας
Κίνηση για την Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-55
Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας (TDKP)

Δεν υπάρχουν σχόλια: