Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τα φασιστοειδή ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ χορεύουν χαρούμενα στην ποδιά της Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ («Κ»ΚΕ), ενώ ο νεαρός ρεφορμιστής αντιφασίστας ΤΣΙΠΡΑΣ είναι γι’ αυτήν: «τσογλάν μποϊ» (!)

mpaltakos-kanelli-kaΝαζι-φασιστικές οι απόψεις ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ και όχι απλά «αντικομμουνιστικές» όπως παραπλανητικά ισχυρίζεται

Τα φασιστοειδή ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ χορεύουν χαρούμενα στην ποδιά της Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ («Κ»ΚΕ), ενώ ο νεαρός ρεφορμιστής αντιφασίστας ΤΣΙΠΡΑΣ είναι γι’ αυτήν: «τσογλάν μποϊ» (!)

Η νεο-«Ορθόδοξη» θρησκόληπτη εθνικίστρια θεούσα του «Κ»ΚΕ: σε υστερικό παραλήρημα ακραίας χυδαιότητας, πρωτοφανούς αλητείας και Δεξιού τραμπουκισμού

Οι απόψεις του Π.ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ(ΝΔ) που εκφράζονται στην τελευταία δήλωσή του (21/3/2014 στο ραδιοσταθμό «Βήμα 99,5»): «είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω», ΔΕΝ είναι απλά «αντικομμουνιστικές», όπως παραπλανητικά ισχυρίζεται ο ίδιος για εξαπάτηση της εργατιάς-αγροτιάς και του λαού και προβάλλονται προκλητικά ΜΟΝΟ ως τέτοιες («Ρ»22/3/2014,σελ.9) και απ’ τη σοσιαλδημοκρατική ηγεσία του «Κ»ΚΕ (=συγκαλύπτει ευθέως το ναζι-φασιστικό χαρακτήρα των απόψεων του Μπαλτάκου) και όποιους άλλους, αλλά Ναζι-φασιστικές: επειδή εγγράφουν, όπως οι χιτλερικοί ναζι-φασίστες, τις όποιες ιδεολογικο-πολιτικές απόψεις στο DNA λαών, κοινωνικών τάξεων και «ανθρώπων» (όπως κι εκείνες του ομοϊδεάτη του ναζι-φασίστα μπουζουκτσή Π.Ψωμιάδη (ΝΔ): «Έλληνας δεν γίνεσαι, γεννιέσαι», αλλά και εκείνες των ανοιχτών χιτλερικών αποβρασμάτων της «Χρυσής Αυγής, ΛΑΟΣ κλπ. – απόψεις που οδήγησαν στις μαζικές εξοντώσεις εκατομμυρίων στα χιτλερικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. ΕΠΙΠΛΕΩΝ: ναζι-φασιστικές είναι και οι απόψεις του ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ εκθειασμού της αρχαίας Σπάρτης1 και της «Κρυπτείας» 2, που προβλήθηκαν και προπαγανδίστηκαν απ’ τη Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ ως ομιλήτριας και τους άλλους συμμετέχοντες στην παρουσίαση βιβλίου του (φωτογραφία 2006).

Η αρχαία Σπάρτη προβλήθηκε ως «υπόδειγμα κράτους» απ' τους χιτλερικούς ναζι-φασίστες kaneliκαι το ΧΙΤΛΕΡ που σε λόγο του το 1929 χαρακτήριζε τη Σπάρτη ως «το πιο καθαρό ρατσιστικό κράτος της ιστορίας» (Ernst Nolte, 1965: σελ.500) 3 μα και απ’ τους διάφορους ναζι-φασίστες ιστορικούς και θεωρητικούς (H.Berve 1937, κλπ., R.W.Darre 1929, κλπ., H.F.Guenther 1929, κλπ., H.Funke 1929, κλπ., κλπ. κλπ.). Επίσης οι ναζι-φασίστες ιστορικοί ακόμα γοητεύονταν και προπαγάνδιζαν το διαβόητα θεσμό της «Κρυπτείας», όπως, μεταξύ άλλων, και ο ναζι-φασίστας γερμανός ιστορικός Helmut Berve: «SPARTA», 1937, σελ. 40-41, που τα μέλη της είχαν ως αποστολή να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τους «ΕΙΛΩΤΕΣ» – πρακτική, που βρίσκεται σε στενή και ευθεία σύνδεση με τη δολοφονική δράση των «Ταγμάτων Εφόδου» της ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής».

Και ΑΚΡΙΒΩΣ, ανάμεσα σ’ αυτές τις ναζι-φασιστικές απόψεις του Μπαλτάκου, η θρησκόληπτη Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ νοιώθει ευχάριστα και χορεύει χαρούμενη στην «ποδιά» της τα φασιστοειδή ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΑΛΤΑΚΟ, υπερασπιστές, θαυμαστές και υμνητές των εθνοπροδοτικών «Ταγμάτων Ασφαλείας» που μαζί με τους γερμανούς κατακτητές, και κατά διαταγή τους , δολοφονούσαν στην ΚΑΤΟΧΗ τον ελληνικό λαό, ενώ το νεαρό ρεφορμιστή, έστω και ασυνεπή, αντιφασίστα ΤΣΙΠΡΑ χαρακτηρίζει «τσογλάν μποϊ» (!!!), ξεσπώντας σ’ ένα χωρίς προηγούμενο υστερικό παραλήρημα: Δεξιού τραμπουκισμού, πρωτοφανούς αλητείας και ακραίας χυδαιότητας απ’ τα «κανάλια» της ξενόδουλης-εθελόδουλης αστικής τάξης, που δικαιολογημένα μόνιμα τη διαφημίζουν ως «χαϊδεμένο παιδί» τους.

Η θρησκόληπτη θεούσα του «Κ»ΚΕ και ακραία εθνικίστρια Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ είναι γνωστή όχι μόνο για τις αντιδραστικές εθνικιστικές της απόψεις αλλά και για τις στενότατες σχέσεις της με το ΧΟΥΝΤΟ-Χρηστόδουλο όσο αυτός ζούσε («ορφάνεψε» όμως νωρίς), ο οποίος «διάβαζε» κατά τη διάρκεια της στρατιωτικο-φασιστικής δικτατορίας και δεν «γνώριζε» ΟΥΤΕ για βασανισμούς ούτε για δολοφονίες, ενώ η ίδια εξακολουθεί για δεκαετίες να «κρατά» ακόμα στο «Ριζοσπάστη» της Κυριακής τη στήλη με το χαρακτηριστικό εθνικιστικό τίτλο «Πατριδογνωμόνιο», δίπλα στο «χάρτη της Ελλάδας» - έμβλημα δανεισμένο απ’ την εφημερίδα «ΧΩΡΑ» του ομοϊδεάτη της ακραίου εθνικιστή φασιστοειδές Γ.ΤΡΑΓΚΑ, πρωτοπόρο στην προβολή των ναζι-φασιστικών αποβρασμάτων της «Χρυσής Αυγής». Δικαιολογημένα έγραφε για τη Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ ο ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ πως είναι μια «φανταχτερή δημοσιογραφίνα που πολλά χρόνια υπηρέτησε με φλογερό πάθος τη Δεξιά και την αντίδραση», και εξακολουθεί να την υπηρετεί απ’ τις γραμμές του «Κ»ΚΕ, μα που σήμερα πάει ακόμα παραπέρα: προβάλλει και διαφημίζει τις ναζι-φασιστικές απόψεις του Π.ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ (ΝΔ).

Να, λοιπόν, πως ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ τροφοδοτεί τις ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ απόψεις, ενώ οι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ τηρούν «σιγή ιχθύος». Επομένως καθόλου δεν εκπλήσσει τους επαναστάτες κομμουνιστές αλλά και τους αντιφασίστες η υποδοχή εκ μέρους του Σιφωνιού (ΠΑΜΕ) στη «ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ»(«Ρ» 21/2/2012, σελ.32) των ναζι-φασιστικών αποβρασμάτων της «Χρυσής Αυγής» ούτε η συμμετοχή των ΚΑΝΕΛΛΗ-ΔΟΥΡΟΥ σε συζήτηση με το θρασύδειλο ναζι-φασίστα Κασιδιάρη, κλπ.κλπ.

-------

1 ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ: ΧΙΤΛΕΡ: «η κυριαρχία των 6000 σπαρτιατών πάνω στους 350000 Είλωτες θα ήταν εντελώς αδιανόητη αν δεν υπήρχε η ανώτερη φυλετική αξία των σπαρτιατών. Όμως αυτοί ήταν το αποτέλεσμα μιας καλά προγραμματισμένης διατήρησης της φυλής, έτσι ώστε να θεωρούμε το σπαρτιατικό κράτος ως το πρώτο ρατσιστικό κράτος. Η εξάλειψη των αρρώστων, των αδύναμων, δύσμορφων παιδιών, δηλαδή η εξόντωσή τους, ήταν πιο αξιοπρεπής και, στην πραγματικότητα, χίλιες φορές πιο ανθρωπιστική από την αξιοθρήνητη σημερινή ανοησία να διατηρούνται πάση θυσία στη ζωή τα πιο άρρωστα άτομα, τη στιγμή που στερούνται τη ζωή εκατοντάδες χιλιάδες υγιή παιδιά εξαιτίας μιας πολιτικής κατά της γεννητικότητας ή εξαιτίας των εκτρώσεων, πράγμα που οδηγεί στην ανατροφή εκφυλισμένων απογόνων, καταβεβλημένων από τις αρρώστιες»(G.L.Weinberg: Hitlers zweites Buch, σελ. 56, Stuttgart 1961, K.Christ (Hrsg.): SPARTA σελ. 51, Darmstadt 1986, K. Malettke (Hrsg.): Der Nationalsozialismus an der Macht, σελ. 9-52, Goettingen 1984 και J.Chapoytot: Ο εθνικοσοσιαλισμός και η αρχαιότητα, σελ. 319, Αθήνα 2012)

2 «ΚΡΥΠΤΕΙΑ»: «ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ» Νο 396 1-31 Μάρτη 2014, σελ.4

3 Ernst Nolte: Der Faschismus in seiner Epoche, σελ. 500, Muenchen 1965

Δεν υπάρχουν σχόλια: