Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η «ΑΥΓΗ» σε έσχατο σημείο αστικού εκφυλισμού: «διαφημίζει το φασιστοειδές και φιλο-«Χρυσαυγήτη» βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Ν.Νικολόπουλο

Image (18)Η «Αυγή» διαφήμισε τουλάχιστον μια φορά (15/2/2015, σελ. 21: φωτογραφία), το γνωστό φασιστοειδές βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ Ν.Νικολόπουλο που έφτασε στο σημείο «να φιλοξενήσει σε εκπομπή που διατηρεί στον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3 τον προφυλακισμένο χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη», όπως μας πληροφορεί το παρακάτω σχόλιο της «Εφημερίδας των Συντακτών (3/3/2015), που το αναδημοσιεύουμε ολόκληρο, καθώς και ανάλογο σχόλιο του ραδιοσταθμού «Κόκκινο» (3/3/2015, ώρα 12:45) του οποίου δεν διαθέτουμε το ακριβές σχόλιο μα ούτε το όνομα του δημοσιογράφου. Σε σχέση με το παρακάτω σχόλιο ας παρατηρήσουμε μόνο ότι δεν πρόκειται για «Ατόπημα», όπως λέει ο σχολιαστής «Δ.Κ.», άλλα για συνειδητή αντιδραστική επιλογή και φιλο-«Χρυσαυγίτικη» στάση του γνωστού φασιστοειδούς Ν.Νικολόπουλου:

“Ατόπημα

Μείζον ζήτημα ηθικής τάξης για την κυβέρνηση εγείρει η πρωτοβουλία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ., Νίκου Νικολόπουλου, να φιλοξενήσει σε εκπομπή που διατηρεί στον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3 τον προφυλακισμένο χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Επειδή η υπόθεση είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ, που πρωτοστάτησε στην ανάδειξη του σκανδάλου Μπαλτάκου επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, δεν νοείται να ανέχεται τέτοιου είδους φαινόμενα συναγελασμού και διαύλων με πρωτοπαλίκαρα του νεοναζιστικού μορφώματος, θεωρούμε ότι η κυβέρνηση οφείλει με κάποιο τρόπο να αντιδράσει, επαναφέροντας στη δημοκρατική τάξη τον ήδη «υπότροπο» βουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος. Δ.Κ.” («Εφημερίδα Συντακτών» 3/3/2015)

Έτσι, η «Αυγή» που απ’ τα πρώτα βήματά της, αρχές δεκαετίας του ΄50, για ολόκληρη πενταετία (την εποχή Ζαχαριάδη) διαπαιδαγώγησε χιλιάδες νεολαίους εκείνης της άγριας φασιστικής τρομοκρατικής περιόδου που «όλα τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά» (πολλές δεκάδες χιλιάδες οι φυλακισμένοι και εξόριστοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, απανωτές δολοφονίες και εκτελέσεις, άκρατη φασιστική τρομοκρατία, κλπ., κλπ.) στο πνεύμα του μαχητικού αντιφασισμού και αντιιμπεριαλισμού, περνώντας αργότερα στα χέρια της ντόπιας προδοτικής χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατίας δηλ. της σημερινής διασπασμένης σε «Κ»ΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε τη συνεπή αντιφασιστική και αντιιμπεριαλιστική στάση για να φτάσει τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση στο τελευταίο σκαλί του αστικού εκφυλισμού: δηλ. την προκλητική διαφήμιση απ’ τις σελίδες της του φασιστοειδούς και επιπλέον φιλο-«Χρυσαυγίτη» Ν.Νικολόπουλου προπαγανδιστή της εγκληματικής δολοφονικής Ναζι-φασιστικής Χιτλερικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: