Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Να τερματιστεί άμεσα η πολύ επικίνδυνη για τη χώρα εθνικιστική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ

2167741Με πρωτοστάτη τον εντελώς ανεύθυνο και ανίκανο, ακραία επιπόλαιο και τυχοδιώκτη υπερεθνικιστή-σοβινιστή ρατσιστή Υπουργό Άμυνας φασιστοειδές Π. Καμμένο

Η τεράστια πλειοψηφία του αντιφασιστικού τμήματος του λαού μας ήταν και παραμένει αντίθετη με την απόφαση του ρεφορμιστικού ΣΥΡΙΖΑ συγκρότησης κυβέρνησης με το Δεξιό αντιδραστικό μεγαλοαστικό κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. (=ρετάλι προερχόμενο απ’ τη μοναρχοφασιστική ΝΔ) που εξακολουθεί να κρατά πολύ ψηλά τη σημαία του πιο ακραίου εθνικισμού-σοβινισμού, ρατσισμού-ξενοφοβίας, αντισημιτισμού, θρησκοληψίας-θρησκειοκαπηλίας, πατριδοκαπηλίας, κλπ., καθώς και με την επιλογή ως Προέδρου της χώρας ενός ηγετικού στελέχους της μοναρχοφασιστικής ΝΔ, του Π.Παυλόπουλου, γιατί και οι δυο αυτές αντιδραστικές επιλογές ανοίγουν διάπλατα το δρόμο προς την κατεύθυνση της φασιστικής Δεξιάς και τροφοδοτούν άμεσα την ανάπτυξη των εθνικιστικών-ρατσιστικών-φασιστικών και Ναζι-φασιστικών δυνάμεων στο εσωτερικό μα και ταυτόχρονα εγκαινιάζουν μια πολύ επικίνδυνη εθνικιστική-σοβινιστική πολιτική στάση απέναντι στις γειτονικές χώρες, επιζήμια χωρίς αμφιβολία για τη χώρα και το λαό μας. Κι αυτό όχι απλά επειδή είναι κόμμα του μεγάλου κεφαλαίου (αυτό είναι γνωστό) αλλά ΕΠΙΠΛΕΟΝ, όπως ορθά σημειώνει και δημοσιογράφος της «Αυγής», επειδή μας «χωρίζει τους περισσότερους... ένα χάσμα από τους ΑΝ.ΕΛ., με τον εθνικιστικό, ξενοφοβικό, δημαγωγικό, ενίοτε ομοφοβικό, αντισημιτικό και ακροδεξιό αέρα τους», («Αυγή», 01/02/2015, σελ. 29, “Ενθέματα”), με διαρκώς ισχυροποιούμενη τη Ναζι-φασιστική του πτέρυγα, όπως δείχνει και η πρόσφατη φιλο-«Χρυσαυγήτικη» στάση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νικολόπουλου παρουσίασης σε εκπομπή του συνέντευξης του προφυλακισμένου Η.Κασιδιάρη («Εφ. Συντακτών» 3/3/2015 και «Κόκκινο» 3/3/2015, ώρα 12:45), η «ενίσχυση της επιτελικής ομάδας» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον Σ.Καρκαλέτση του Ναζι-φασιστικού ΛΑΟΣ και στενό συνεργάτη του Γ.Καρατζαφέρη («Εφ. Συντακτών» 27/3/2015), κλπ., κλπ. Το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ., όπως και η ΝΔ, αποτελούν με τα Ναζι-φασιστικά ΛΑΟΣ-«Χρυσή Αυγή» μόνιμα «συγκοινωνούντα δοχεία».

Ο εντελώς ανεύθυνος, ακραία επιπόλαιος και πολύ επικίνδυνος τυχοδιώκτης για τα συμφέροντα της χώρας και του λαού μας υπερεθνικιστής-σοβινιστής και ρατσιστής φασιστοειδές Π.Καμμένος ακόμα καλά-καλά δεν ανέλαβε τα καθήκοντα του ως Υπουργός Άμυνας εγκαινίασε μια εθνικιστική επιθετική πολιτική με απανωτά θερμά επεισόδια με πρώτο εκείνο της 31/1/2015 όταν πέταξε με ελικόπτερο της Στρατιωτικής Αεροπορίας πάνω από τα Ίμια πετώντας στεφάνια στη θάλασσα μ’ αποτέλεσμα να σημειωθούν επισόδεια στην περιοχή και ναυμαχία μεταξύ σκαφών του Λιμενικού και της Τουρκικής Ακτοφυλακής.

Ένα άλλο θερμό επεισόδιο σημειώνεται απ’ τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με πολεμικό ελικόπτερο που εισέβαλε στον Ελληνικό εναέριο χώρο στις 12/2/2015, μια προκλητική πολεμική ενέργεια της Τουρκίας, απάντηση προφανώς στις εμπρηστικές φιλοπόλεμες δηλώσεις του επιπόλαιου και ολωσδιόλου ανίκανου αλλά πολύ επικίνδυνου εθνικιστή Υπουργού Άμυνας, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο χαρακτήρισε την ΕΛΔΥΚ «επιθετική δύναμη» (!), η οποία «όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου, θα είναι η μονάδα που θα σηκώσει πάλι τη σημαία της λευτεριάς στα κατεχόμενα εδάφη» («ΕΠΟΧΗ» 15/2/2015, σελ.10), ενώ ταυτόχρονα ο ανεκδιήγητος εθνικιστής μα και πολύ επικίνδυνος κουφιοκεφαλάκιας μίλησε για «αλλαγή αμυντικών διατάξεων» και ξεφούρνισε πολλές άλλες εξαιρετικά επικίνδυνες φαιδρότητες, όταν, κατά πληροφορίες του Κυπριακού Τύπου, φέρεται να πρότεινε στον Υπουργό Άμυνας του νησιού, Χριστόφορο Φωκαϊδη, «να αγοράσει η Κύπρος μαχητικά αεροσκάφη που θα εγκατασταθούν στη Ρόδο ή στην Κρήτη και πως ο Χ. Φωκαϊδης «έμεινε με ανοιχτό το στόμα κι’ απέφυγε να απαντήσει για προφανείς λόγους» («ΕΠΟΧΗ» 15/2/2015, σελ.10).

Πέραν των πολλών άλλων, φτάνουμε στη μιλιταριστικο-εθνικιστική φιέστα της 25ης Μαρτίου, χουντοφασιστικής έμπνευσης και κοπής, και τις φαιδρότητες με τα «πατριωτικά γλέντια», όπου κατά τη διάρκεια της παρέλασης τα μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ), με εντολή προφανώς Καμμένου, ονειρεύονταν «όρθια» να «μπουν στην Πόλη»(!), καταλαμβάνοντάς την, ενώ οι Ευέλπιδες ωρυόμενοι τραγουδούσαν: «Μακεδονία ξακουστή…» (!) (πηγή: Eurokinissi – tv – video).

Τέλος, μεταξύ άλλων, και αφού ύψωσε (25 Μάρτη) στην Αθήνα την ποτισμένη με ποτάμια αίμα του λαού μας κουρελοσημαία του ντόπιου μοναρχοφασισμού και δοσιλογισμού των πιο μαύρων δεκαετιών της φασιστικής Δεξιάς του 1946-74, κουρελοσημαία της πιο ακραίας ξενοδουλείας-εθελοδουλείας: «η Ελλάς αποτελεί και πάντα αποτελούσε, προπύργιο της Ευρώπης και του δυτικού κόσμου στους αγώνες ενάντια της τυραννίας, του ολοκληρωτισμού», κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, δήλωσε στην Ουάσιγκτον με προκλητικό τρόπο ότι έχει ήδη απευθύνει πρόσκληση στους αμερικανούς ιμπεριαλιστές για συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, μια «συνεργασία» με τις «ΗΠΑ, ώστε να υπάρχει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου με ποσοστό 70-30» και πως «Οι ΗΠΑ σαν πραγματικός σύμμαχος, δεν δάνεισαν την Ελλάδα για να πάρουν τόκους. Στήριξαν την Ελλάδα για να αναπτυχθεί και να προχωρήσει στο δυτικό ελεύθερο κόσμο. Και η Ελλάδα απέδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος στο ΝΑΤΟ» (φαίνεται πως δεν πήγε χαμένη η θήτευσή του στη «Σχολή» του διαβόητου χουντο-φασίστα Γεωργαλά). Επαίσχυντοι, ακραία δουλοπρεπείς αντιδραστικοί ύμνοι προς τους αμερικανούς ιμπεριαλιστές δολοφόνους των λαών αλλά και του λαού μας και δηλώσεις άφθαστης εθελοδουλείας και ξενοδουλείας μα πρώτα απ’ όλα προκλητικότατες εξαιρετικά επιζήμιες για το λαό μας και επικίνδυνες για τη χώρα με την προσπάθεια εμπλοκής της στα τυχοδιωκτικά φιλοπόλεμα σχέδια των αμερικανο-ΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών, δηλώσεις που όμως βαρύνουν αποκλειστικά τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: