Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση του Επαναστατικού Λαϊκού Μετώπου για τους συλληφθέντες συντρόφους

Επαναστατικό Λαϊκό Μέτωπο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, 5 ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

22310_909913645716967_8454310072853384331_nΠέντε μέρες πριν από τη Μεγάλη Δράση του λαϊκού αγώνα ενάντια στα γεγονότα που αποτελούν την πιο παράνομη εκλογική φάρσα της ιστορίας μας, σε μια σκηνή με κάλπες γεμάτες αίματα και υπόγειες φυλακές γεμάτες κρατούμενους.

Καταγγέλλουμε ότι από την ημέρα της σύλληψής τους, οι 26 σύντροφοι μέλη του Επαναστατικού Λαϊκού Μετώπου στην επαρχία Oaxaca καιChiapas παραμένουν σε απόλυτη απομόνωση. Μέχρι αυτή τη στιγμή κανένας από τους κρατούμενους της 7ης Ιουνίου δεν έχει καταφέρει να πει ούτε μια λέξη με τους συγγενείς του . Η κατάσταση αυτή κρατάει στην αβεβαιότητα το σύνολο των συγγενών τους οι οποίοι αποφάσισαν τη Σύσταση της Επιτροπής των Συγγενών των Πολιτικών Κρατουμένων της «7ης Ιουνίου».

Η μεταφορά οπλισμένων φασιστών οι οποίοι πριν την ημέρα δράσης εξακολουθούν να πολιορκούν περιοχές της χωράς στις οποίες αναπτύσσονται οι συνθήκες για το μποϊκοτάζ και τη μη αναγνώριση της εκλογικής διαδικασίας, αποδεικνύει τον ανοιχτό πόλεμο και τις επιθέσεις του κράτους εναντίον όλων αυτών που είμαστε αντίθετοι στις δομικές μεταρρυθμίσεις που αποδυναμώνουν το λαό. Από όλα τα σημεία όπου βρισκόμαστε τα μέλη του FPR, βροντοφωνάζουμε!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ MAΣ.

Η τελευταία πληροφορία, oπου η γραμματεία της τοπικής κυβέρνησης κατηγορεί την CNTE, είναι μια σαφής απόδειξη της δυναμικής που προσπαθεί να επιβάλλει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση .Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε έκκληση για την δημιουργία ενός ενιαίου φορέα για το Λαό (Ενιαίο Μέτωπο) για να υλοποιήσει μια μορφή αγώνα για την αποδυνάμωση του αστικού κράτους (ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ)

Από το χώρο εργασίας, τα σχολεία, τις αγροτικές περιοχές, τους δρόμους: από 'όποιο σημείο βρισκόμαστε, όλοι βροντοφωνάζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ! Ανακοινώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να παραμείνει κανένας σύντροφος στη φυλακή και για αυτό το λόγο καλούμε όλες τις κοινωνικές οργανώσεις, συλλογικότητες ,συνδικάτα και τον αλληλέγγυο λαό στην Μεγάλη Δράση του Εθνικού Αγώνα για την ελευθερία των πολιτικών κρατουμένων που ξεκινάει στις 15η Ιουνίου

Επειδή οι φυλακισμένοι κάποιων είναι οι φυλακισμένοι όλων μας

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ 43 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ AYOTZINAPA

EΞΩ Ο Enrique Peña Nieto, ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΑΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Κεντρική Επιτροπή

Επαναστατικό Λαϊκό Μέτωπο

12 Ιουνίου 2015

 

clip_image002

Δεν υπάρχουν σχόλια: