Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Συλλογή Έργων Ν. Ζαχαριάδη - Έκδοση της ΚΕ του ΚΚΕ [1953]

ΣΠΑΝΙΟ: Συλλογή Έργων Ν. Ζαχαριάδη - Έκδοση της ΚΕ του ΚΚΕ [1953]

Διατίθεται από την «Κίνηση για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ του ΚΚΕ 1918-55» η έκδοση της ΚΕ του ΚΚΕ που έγινε για τα πενηντάχρονα  του σ. Νίκου Ζαχαριάδη (1953). Η έκδοση αυτή, που είναι εξαντλημένη και δεν θα βρείτε παρά μόνο ίσως σε παλαιοπωλεία, τυπώθηκε τον Απρίλη του 1953 στα τυπογραφεία του εκδοτικού «Νέα Ελλάδα».
Η νέα αυτή έκδοση, που είναι πιστή ανατύπωση της παλιάς 667 σελίδων και ακολουθεί τη σελιδοποίησή της, υλοποιήθηκε από τον σ. Γιάννη Καρούλια, Πολιτικό Πρόσφυγα από το Πολύδροσο Παρνασίδας. Στο τέλος του προλόγου 4 σελίδων που ο ίδιος συνέγραψε αναφέρει:
«Εθεώρησα χρέος μου απέναντι της ιστορικής αλήθειας να επανεκδώσω αυτό το βιβλίο πιστεύοντας ότι προσφέρω υπηρεσία στον τόπο μου. Μαχητής τού προς Αλβανία μετώπου το 1940-1941, Αντάρτης του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού, χωρίς ατομικές επιδιώξεις, προσφέρω αυτό το βιβλίο από υποχρέωση και καθήκον στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη και στο Λαό που με συνέπεια τον ακολούθησε.»

 
Τιμή 20

 ***

Παραγγελίες μπορούν να γίνονται μέσω email στη διεύθυνση anasintaxi@yahoo.com. Η παράδοση γίνεται με αντικαταβολή (+ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ).
 
Παρακαλούμε στο email να περιλαμβάνεται όνομα, επώνυμο, διεύθυνση (με ταχ. κώδικα) και, αν είναι δυνατόν, και ένα τηλέφωνο για συνεννόηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: