Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Βιβλία χρήσιμα για αγωνιστές και μελετητές

Συλλογή Έργων Ν. Ζαχαριάδη - Έκδοση της ΚΕ του ΚΚΕ [1953] : Η έκδοση της ΚΕ του ΚΚΕ που έγινε για τα πενηντάχρονα  του σ. Νίκου Ζαχαριάδη (1953). Η έκδοση αυτή, που είναι εξαντλημένη και δεν θα βρείτε παρά μόνο ίσως σε παλαιοπωλεία, τυπώθηκε τον Απρίλη του 1953 στα τυπογραφεία του εκδοτικού «Νέα Ελλάδα». Η νέα αυτή έκδοση, που είναι πιστή ανατύπωση της παλιάς 667 σελίδων και ακολουθεί τη σελιδοποίησή της, υλοποιήθηκε από τον σ. Γιάννη Καρούλια, Πολιτικό Πρόσφυγα από το Πολύδροσο Παρνασίδας.

 
 "ΛΕΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ: Για τη Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση". Πλησιάζοντας προς τα 100χρονα της Μεγάλης Οχτωβριανής Επανάστασης αναδημοσιεύονται, σ’ αυτή τη μικρή μπροσούρα, με απόφαση της τελευταίας (Δανία, Οχτώβρης 2016) Διεθνούς Διάσκεψης των Μαρξιστικών-Λενινιστικών Κομμάτων και Οργανώσεων (CIPOML), δυο σχετικά άρθρα, ένα του ΛΕΝΙΝ: «Η τέταρτη επέτειος της Οκτωβριανής Επανάστασης» και ένα του ΣΤΑΛΙΝ: «Ο διεθνιστικός χαρακτήρας της Οκτωβριανής Επανάστασης».


Η απόφαση της Διεθνούς Σύσκεψης των μαρξιστικών-λενινιστικών Κομμάτων και Οργανώσεων για τη δράση στις γυναίκες.






Η έκδοση "Σοσιαλισμός του 21ου Αιώνα: Νέα Θεωρητικοποίηση Παλιών Αντι-Μαρξιστικών Ιδεών". αποτελεί συλλογή άρθρων που δημοσιεύθηκαν στα όργανα των κομμάτων-μελών της Διεθνούς Σύσκεψης Μαρξιστικών Λενινιστικών Κομμάτων και Οργανώσεων (CIMLPO), στα οποία ασκείται πολεμική στα ιδεολογικά βάθρα της θεωρίας του «σοσιαλισμού του 21ου αιώνα».






Επανακυκλοφορούμε, σε περιορισμένα αντίτυπα σε ακριβή ανατύπωση το καταστατικό του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας που ψηφίστηκε στο 7ο Συνέδριο του ΚΚΕ το 1945.






 
Το σχέδιο προγράμματος του ΚΚΕ που κυκλοφόρησε το 1954 και αποσύρθηκε μετά από παρέμβαση της χρουτσωφικής ηγεσίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επίσης:
- Ε. Χότζα: "Το μαρξιστικό-λενινιστικό κίνημα και η παγκόσμια κρίση του καπιταλισμού". Τιμή: 3 ευρώ
- Άρθρα στο "Ριζοσπάστη" και στην "Κομμουνιστική Επιθεώρηση" (1924-1947) ενάντια στον αντεπαναστατικό τροτσκισμό. Τιμή: 5 ευρώ
- Αντώνη Αγγελούλη (Βρατσάνου): Βροντάει ο Όλυμπος. Τιμή: 5 ευρώ
- Νίκανδρου Κεπέση: Μαρξισμός-Λενινισμός και Προλεταριακός Διεθνισμός. Τιμή: 2 ευρώ
- Νίκου Ζαχαριάδη: Συλλογή Έργων. Τιμή: 20 ευρώ
- 3η Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ (10-14/10/1950). Τιμή: 15 ευρώ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
- Γενικές Σύντομες Θέσεις της Κίνησης για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-55 για την ενότητα των κομμουνιστών. Τιμή: 2 ευρώ. Διατίθεται και ηλεκτρονικά δωρεάν.
- 60 χρόνια ΝΑΤΟ. Τιμή ενίσχυσης: 0,50 ευρώ. Διατίθεται ηλεκτρονικά δωρεάν.

- DVD “Με σημαία το μαρξισμό-λενινισμό-σταλινισμό”. Τιμή: 10 ευρώ 
- DVD “Ανασύνταξη (1996-2016)”. Τιμή: 10 ευρώ 
 
 
Παραγγελίες μπορούν να γίνονται μέσω email στη διεύθυνση anasintaxi@yahoo.com. Η παράδοση γίνεται με αντικαταβολή (+ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ).

Παρακαλούμε στο email να περιλαμβανεται όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και, αν είναι δυνατόν, και ένα τηλέφωνο για συννεόηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: