Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Νέα από την κορεατική χερσόνησο - Μάης 2017

Υπό κράτηση Αμερικάνος πολίτης

Πιονγιάνγκ,  7 Μαΐου (KCNA)  -- Ένας σχετικός οργανισμός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας έθεσε υπό κράτηση τον Αμερικανό πολίτη Jin Xue Song στις 6 Μαΐου, σύμφωνα με νόμο της ΛΔΚ, ως ύποπτο για εχθρικές πράξεις εναντίον της χώρας. Εργαζόταν στο Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Πιονγιάνγκ.
Ένας σχετικός οργανισμός διεξάγει τώρα λεπτομερή έρευνα για τα εγκλήματά του. -0-

Η τρομοκρατία που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ εναντίον της ΛΔ Κορέας θα καταγραφεί στην ιστορία ως μια πρωτοφανής βαριά αποτυχία


Πιονγιάνγκ,  7 Μαΐου (KCNA)  - Την Πέμπτη, το Κορεατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων εξέδωσε ένα μνημόνιο με τίτλο «Η τρομοκρατία που υποστηρίζεται από την Αμερική εναντίον της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας θα καταγραφεί στην ιστορία ως μια πρωτοφανής βαριά αποτυχία», για να εκθέσει την τρομοκρατία των ΗΠΑ κατά της ΛΔΚ που πυροδότησε θυελλώδεις αντιδράσεις του κορεατικού στρατού και του λαού και έκανε φανερό το δίκαιο της επιλογής της ΛΔΚ για αυτοάμυνα για να αντιμετωπίσει την επικρατούσα κατάσταση.

Το μνημόνιο λέει:Η χορηγούμενη από το κράτος τρομοκρατία των ΗΠΑ που στοχεύει τη ΛΔΚ μπαίνει στη χειρότερη φάση της ιστορίας.Η διοίκηση του Τράμπ, η οποία έθεσε ως πολιτική της απέναντι στην ΛΔΚ τη «μέγιστη πίεση και εμπλοκή», αυξάνει την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική πίεση, προχωρά σε απροκάλυπτη τρομοκρατία υπό την αιγίδα του κράτους κλαψουρίζοντας παράλληλα για «άρση της ηγεσίας» ενός κυρίαρχου κράτους και της αλλαγής του καθεστώτος.

Μια τρομακτική ομάδα τρομοκρατών ανακαλύφθηκε πρόσφατα μετά τη διείσδυσή της στην ΛΔ Κορέας από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ και τη Νοτιοκορεατική Υπηρεσία Πληροφοριών (IS) με βάση κρυφές και σχολαστικές προετοιμασίες για τη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών υπό την αιγίδα της ανώτατης ηγεσίας του κράτους  με τη χρήση βιοχημικών ουσιών.

Δελτίο τύπου της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (ΛΔΚ) στα Ηνωμένα Έθνη

Πιονγιάνγκ, 12 Μάη (KCNA) - Η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (ΛΔΚ) στα Ηνωμένα Έθνη εξέδωσε την Πέμπτη δήλωση Τύπου σχετικά με τον πρόσφατο εντοπισμό ομάδας τρομοκρατών, την οποία η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ και η Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας έβαλαν στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας διαπράττοντας τρομοκρατία υπό την αιγίδα κράτους ενάντια στην ανώτατη ηγεσία της χώρας.

Η δήλωση αναφέρει:

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι ΗΠΑ έχουν πραγματοποιήσει τις μεγαλύτερες ασκήσεις πυρηνικού πολέμου εναντίον της ΛΔΚ τους τελευταίους 2 μήνες με μαζική ανάπτυξη όλων των ειδών πυρηνικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών αερομεταφορέων στην κορεατική χερσόνησο, μαζί με ειδικές δυνάμεις για «επιχείρηση αποκεφαλισμού της ηγεσίας» και την «εξάλειψη της ανώτατης ηγεσίας»

Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έφεραν ξεδιάντροπα τη στρατηγική της τρομοκρατίας για να εξαλείψουν την ανώτατη ηγεσία μας μαζί με τις αρχές της Νότιας Κορέας, προχωρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο στις στρατιωτικές περιπέτειες, είναι οι σαφείς αποδείξεις ότι οι ΗΠΑ είναι ο επικεφαλής της διεθνούς τρομοκρατίας και ο ηγέτης της σοβαρούς υπονόμευσης της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας.

Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας δήλωσε ότι θα συντρίψει τον τελευταίο, τον διοργανωτή, τον συνωμότη και τους οπαδούς της τρομακτικής κρατικής τρομοκρατίας, παγιδεύοντας κάθε γωνιά και κάθε τμήμα της γης, αντανακλώντας τη βούληση του στρατού και του λαού της ΛΔΚ.

Το θανατηφόρο έγκλημα, το οποίο αποκαλύφθηκε και καταστράφηκε στη ΛΔΚ, είναι ένα είδος τρομοκρατίας όχι μόνο κατά της ΛΔΚ, αλλά και της δικαιοσύνης και της συνείδησης της ανθρωπότητας και μιας πράξης μαλάξεως του μέλλοντος της ανθρωπότητας και, ως εκ τούτου, όλες οι χώρες πρέπει να καταβάλουν Κοινή προσπάθεια να τερματιστεί σε όλα τα είδη των απάνθρωπων σχέδια, αυθαιρεσίας και κακομεταχείρισης που αμαρτάνουν ανελέητα την επιθυμία για ειρήνη και ασφάλεια.

Η παγκόσμια αντιτρομοκρατική στρατηγική του ΟΗΕ ορίζει στην προπαρασκευαστική παράγραφο ότι η τρομοκρατία σε όλες τις μορφές και εκδηλώσεις της, που διαπράττεται από οποιονδήποτε, οπουδήποτε και για οποιονδήποτε σκοπό, αποτελεί μία από τις σοβαρότερες απειλές για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

Επιπλέον, στην αντιτρομοκρατική στρατηγική σημειώνεται ότι οι πράξεις, οι μέθοδοι και οι πρακτικές της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές και εκδηλώσεις της είναι δραστηριότητες που αποσκοπούν στην καταστροφή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των θεμελιωδών ελευθεριών και της δημοκρατίας, απειλώντας την εδαφική ακεραιότητα και την ασφάλεια των κρατών και ότι Η διεθνής κοινότητα πρέπει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση της συνεργασίας για την πρόληψη και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Η παράγραφος 1 του άρθρου 1 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών καθιστά σαφές ότι, για να διατηρηθεί η διεθνής ειρήνη και ασφάλεια, πρέπει να ληφθούν αποτελεσματικά συλλογικά μέτρα για την πρόληψη και την εξάλειψη των απειλών για την ειρήνη και για την καταστολή πράξεων επιθετικότητας ή άλλων παραβιάσεων Της ειρήνης.

Τα Ηνωμένα Έθνη και η Επιτροπή Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας του ΟΗΕ και τα κράτη μέλη του ΟΗΕ θα πρέπει να ανταποκριθούν ενεργά στην υποστήριξη της αντιτρομοκρατικής επίθεσης της Κορέας, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής κυρώσεων σε εγκληματίες.

Για να βοηθήσουμε τα κράτη μέλη του ΟΗΕ να κατανοήσουν, επισυνάπτουμε τη δήλωση εκπροσώπου του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας της ΛΔΚ στις 5 Μαΐου 2017.

Η μόνιμη αντιπροσωπεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στον ΟΗΕ ζήτησε να διανεμηθεί η δήλωση Τύπου μαζί με τη δήλωση του εκπροσώπου του Υπουργείου για την Ασφάλεια των Ηνωμένων Εθνών ως επίσημο έγγραφο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και το απέστειλε και στην Επιτροπή Αντιτρομοκρατίας του ΟΗΕ . -0-

Νοτιοκορεάτικος φορέας απαιτεί την επαναλειτουργία της βιομηχανικής ζώνης Καεσόνγκ

Πιονγιάνγκ, 12 Μάη (KCNA) - Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό ηλεκτρονικό έντυπο Tongil News στις 10 Μαΐου, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών της Βιομηχανικής Ζώνης Καεσόνγκ (KIP) απαίτησε την πρόωρη επανεκκίνηση της λειτουργίας του πάρκου.
 
Ο Σύνδεσμος καταδίκασε το καθεστώς της Παρκ Γκέουν Χε για την παύση της συμβολικής συμβολής του KIP μεταξύ του βορρά και του νότου της Κορέας. -0-
Σημείωση του kcna-greece: Η βιομηχανική ζώνη Καεσόνγκ βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα εντός του εδάφους της ΛΔ Κορέας και τέθηκε σε λειτουργία το 2002 απασχολώντας δεκάδες χιλιάδες εργάτες μέχρι που έκλεισε το Φλεβάρη του 2016 με ευθύνη της κυβέρνησης της Παρκ.
 

Δήλωση της Κεντρικής Εισαγγελικής Αρχής της ΛΔΚ

Πιονγιάνγκ, 12 Μάη (KCNA) - Η Κεντρική Εισαγγελική Αρχή της ΛΔΚ εξέδωσε την Παρασκευή δήλωση σχετικά με το γεγονός ότι το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας εντόπισε τρομοκρατική ομάδα, που διηθήθηκε από τη CIA των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Πληροφοριών Νότου Την Κορέα στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας σε μια προσπάθεια να διαπραχθεί κρατική τρομοκρατία κατά της ανώτατης ηγεσίας της χώρας.

 Αυτό το έγκλημα υψηλού προφίλ, το οποίο υλοποίησε η αμερικανική κυβέρνηση και το νοτιοκορεατικό καθεστώς μαριονέτα, συνιστά την σχέδιο κρατικής ανατροπής, εσχάτη προδοσία εναντίον του έθνους και της χώρας και τρομοκρατία που καθορίζεται στον Ποινικό Κώδικα της ΛΔΚ, λέει η δήλωση και συνεχίζει:

Το Γραφείο της Κεντρικής Εισαγγελικής Αρχής δηλώνει ότι ως αποτέλεσμα θα τιμωρήσει αυστηρά τον αρχηγό της τρομοκρατίας που χρηματοδοτείται από το κράτος, τους συνεργούς και τους οπαδούς τους, η αποτρόπαια φύση των οποίων αποδείχθηκε πλήρως από τους συλληφθέντες εγκληματίες, σύμφωνα με το νόμο της ΛΔΚ:
 
1. Η δίωξη του εγκέφαλου για το φοβερό τρομοκρατικό έγκλημα που χρηματοδοτείται από το κράτος, στοχεύοντας στην ανώτατη ηγεσία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, τους συνεργούς και τους οπαδούς τους, θα ξεκινήσει από τη στιγμή αυτή.
 
Το άρθρο 8 του ποινικού κώδικα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ορίζει ότι το ποινικό δίκαιο εφαρμόζεται ακόμη και σε αλλοδαπό, εάν διαπράξει εχθρική πράξη κατά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ή έβλαψε τον πολίτη της στο εξωτερικό.
 
Εκείνοι που ήταν υπεύθυνοι για το έγκλημα και αυτοί που τους ακολούθησαν είναι όλοι οι στόχοι της ποινικής δίωξης από τον νόμο της ΛΔΚ, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους.
Το καθεστώς παραγραφής δεν εφαρμόζεται όταν διώκονται οι εγκληματίες για ανατροπή της κυβέρνησης, εσχάτη προδοσία κατά του έθνους και της χώρας και τρομοκρατία, σύμφωνα με το άρθρο 58 του Ποινικού Κώδικα της ΛΔΚ.
2. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να εντοπίσουν αμέσως και να συλλάβουν και να παραδώσουν στη ΛΔΚ τους πρωταγωνιστές του φοβερού εγκλήματος που χρηματοδοτείται από το κράτος, των συνεργατών και των οπαδών τους.
Το άρθρο 21 του Ποινικού Κώδικα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ορίζει ότι οι επικεφαλής και οι οπαδοί ενός εγκληματικού κέντρου λογοδοτούν νομικά για τα εγκλήματά τους με αναφορά στα σχετικά άρθρα του Ποινικού Κώδικα και ο αρχηγός τιμωρείται βαριά.
 
Δεδομένου ότι η τρομοκρατία που τροφοδοτείται από το κράτος εναντίον της ανώτατης ηγεσίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας είναι οργανωμένο έγκλημα, οι ηγέτες της στην CIA των ΗΠΑ, ο πρώην επικεφαλής της νοτιοκορεατικής υπηρεσίας πληροφοριών Ri Pyong Ho, ο διευθυντής ομάδας του IS με το επώνυμο Han, οι πράκτορες του IS Jo Ki Ο Chol και ο Xu Guanghai, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Qingdao NAZCA Trade Co Ltd., είναι στόχοι όλων των σωστών βαριών τιμωριών σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα της ΛΔΚ.
[...] -0-
 

Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές αρέσκονται στο να κατασκοπεύουν την ΛΔ Κορέας

Πιονγιάνγκ, 15 Μάη (KCNA) --  Σύμφωνα με το νοτιοκορεάτικο «News 1», η αμερικανική διοίκηση του Ειρηνικού ανέπτυξε πέντε κατασκοπευτικά αεροσκάφη που ονομάζονται «global hawk» στη βάση αεροπορικών δυνάμεων της Ιαπωνίας στις 10 Μαΐου.
Εν τω μεταξύ, οι ιμπεριαλιστικές επιθετικές δυνάμεις των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα πρόκειται να επαναλάβουν τις δραστηριότητες του τάγματος πληροφοριών 524 από τον Οκτώβριο. Η αποστολή της μονάδας είναι να κατασκοπεύει τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας και να αναλύσει τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τους κατασκόπους και τους «αποστάτες από το βορρά». -0-
 

Επιτροπή του ΟΗΕ απέρριψε τη «συμφωνία» Ν. Κορέας - Ιαπωνίας για τη σεξουαλική σκλαβιά

Πιονγιάνγκ, 15 Μάη (KCNA) - Σύμφωνα με το νοτικορεάτικο MBC στις 13 Μαΐου, η Επιτροπή του ΟΗΕ κατά των Βασανιστηρίων απέρριψε τη «συμφωνία» Νότιας Κορέας-Ιαπωνίας για τα θύματα της σεξουαλικής δουλείας από τον Αυτοκρατορικό Ιαπωνικό Στρατό.
Η επιτροπή επεσήμανε ότι η «συμφωνία» δεν ικανοποιείται, καθώς δεν διαθέτει απτό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης και αποκατάστασης των θυμάτων, τη διερεύνηση της αλήθειας και τις διαβεβαιώσεις έναντι της υποτροπής. -0-
 

Εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της ΛΚΔ απορρίπτει τη Δήλωση του ΣΑ του ΟΗΕ

Πιονγιάνγκ, 16 Μάη (KCNA) - Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της ΛΔΚ έδωσε την ακόλουθη απάντηση σε ερώτηση του KCNA σχετικά με την επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου μέσης εμβέλειας Hwasong-12:
 
Η επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση του Hwasong-12 έχει μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία για την εξασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας στην κορεατική χερσόνησο και την περιοχή και είναι η μεγαλύτερη νίκη του Κορεατικού λαού.
 
Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας να αυξηθεί η πυρηνική ικανότητα στο μέγιστο και έτσι να αυξηθεί η στρατιωτική ικανότητα για αυτοάμυνα, η δοκιμαστική εκτόξευση διεξήχθη υπό την υψηλότερη γωνία, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των γειτονικών χωρών. Σκοπός της ήταν να επαληθεύσει τις τακτικές και τεχνικές προδιαγραφές των νεοδημιουργηθέντων βαλλιστικών πυραύλων ικανών να μεταφέρουν μια βαρέως πυρηνική κεφαλή μεγάλου μεγέθους.
 
Ωστόσο, ορισμένες χώρες χαρακτήρισαν αυτή τη νόμιμη άσκηση του δικαιώματος αυτοάμυνας ως "παραβίαση" και "απειλή" και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εξέδωσε δήλωση Τύπου που προειδοποιούσε την ΛΔΚ για την εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων.
 
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας απορρίπτει κατηγορηματικά και απόλυτα την δήλωση Τύπου του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, η οποία έθεσε υπό αμφισβήτηση την ενίσχυση της πυρηνικής αποτροπής και της αυτοάμυνας, σύμφωνα με την αμερικανική πολιτική κατά της ΛΔΚ.

 Μόλις την τελευταία εβδομάδα οι ΗΠΑ διενήργησαν δύο δοκιμαστικές εκτοξεύσεις διηπειρωτικών βαλλιστικών βλημάτων, αλλά το ΣΑ του ΟΗΕ δεν τις ανέφερε ποτέ.
 
Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα είναι το πρώτο κριτήριο της κυριαρχίας. Επομένως, η κατηγορία εναντίον της είναι μια απροσδιόριστη καταπάτηση της κυριαρχίας και μια πράξη αγενούς παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις.
 
Σε περίπτωση που οι ΗΠΑ τολμήσουν να κάνουν μια στρατιωτική πρόκληση εναντίον του κράτους μας, θα το αντιμετωπίσουμε εύκολα.
 
Τα πιο τέλεια συστήματα όπλων στον κόσμο δεν θα είναι ποτέ αιώνια αποκλειστική ιδιοκτησία των Η.Π.Α. και η ημέρα κατά την οποία η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας θα χρησιμοποιεί αντίστοιχα αντίμετρα σημαίνει ότι θα έρθει.
 
Τότε, οι Η.Π.Α. θα διαπιστώσουν από μόνες τους εάν οι βαλλιστικοί πύραυλοι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας αποτελούν πραγματική απειλή για αυτές ή όχι. -0-
 
 

Ξεκίνησε η Πρώτη Επίσημη Δίκη της Παρκ Γκέουν Χε στη Ν. Κορέα

Πιονγιάνγκ, 25 Μαΐου (KCNA) - Ξεκίνησε η πρώτη επίσημη δίκη της Παρκ Γκέουν Χε στο κεντρικό περιφερειακό δικαστήριο της Σεούλ στις 23 Μαΐου, η οποία κατηγορείται για κατάχρησης πολιτικής εξουσίας .

Η Παρκ μεταφέρθηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου με φρουρά με τον αριθμό 503 που ήταν τοποθετημένος πάνω στα ρούχα της κατηγορούμενης, με τα χέρια της δεμένα με χειροπέδες.

    Η πλευρά της εισαγγελίας διευκρίνισε ότι θα αποδείξει την κατάχρηση εξουσίας από τις Park Geun Hye και Choe Sun Sil, ορίζοντας την περίπτωση της κατάχρησης «κρατικής εξουσίας», της επιδίωξης ιδιωτικών συμφερόντων και της σχέσης με τους επιχειρηματικούς ομίλους.
 
Η Παρκ και η ομάδα της ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι ένοχοι, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν δωροδοκία και συνωμοσία, η εισαγγελική αρχή την προσέβαλε για τεκμήριο και η υπόθεση δωροδοκίας δεν αποδεικνύεται.
 
Προστατεύοντας τα δικά τους εγκλήματα, έθιξαν τη διαφθορά των αρχηγών των εισαγγελέων με τους οποίους είχαν εμπλακεί στη δωροδοκία, εκβιάζοντας την εισαγγελική αρχή.
Το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχίσει την εξέταση των πραγματικών περιστατικών της υπόθεσης για να εκδώσει την πρώτη απόφαση εντός έξι μηνών. -0-
 

Στρατιωτική πρόκληση κατά της Λ.Δ. Κορέας από τους πολεμοκάπηλους της Ν. Κορέας

Πιονγιάνγκ, 27 Μάη (KCNA) - Ο στρατός-μαριονέτα της Νότιας Κορέας έστειλε το κατασκοπευτικό drone "Heron" 4 φορές βαθιά μέσα στον εναέριο χώρο της ΛΔΚ  το οποίο πέταξε πάνω από τη θερμή ζώνη της Δυτικής Θάλασσας της Κορέας το διάστημα από τις 07:46 έως τις 20:40 στις 26 Μαΐου.

Αυτές οι σοβαρές στρατιωτικές προκλήσεις διαπράχθηκαν όταν οι αμερικανοί ιμπεριαλιστές προωθούσαν τέσσερα «Global Hawks» και πάνω από 100 πιλότους στην αεροπορική βάση της Yokoda της Ιαπωνίας, κοντά στη ΛΔΚ, από το Γκουάμ με το πρόσχημα της διαφυγής από τυφώνα.

Η πρόσφατη επικίνδυνη πρόκληση προκαλείται από το απειλητικό τους σχέδιο για να αποφευχθεί η αυξανόμενη απαίτηση του νοτιοκορεατικού λαού για βελτίωση των σχέσεων βορρά-νότου και με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο για εισβολή στο βορρά, σύμφωνα με την πολιτική του Αμερικανικού αφεντικού τους κατά της ΛΔΚ.

Οι νοτιοκορεάτες πολεμοκάπηλοι συνεχίζουν να διαπράττουν στρατιωτικές προκλήσεις που κλιμακώνουν την ένταση στην Κορεατική χερσόνησο, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της ΛΔΚ. Τέτοιες κινήσεις θα προκαλέσουν την ανελέητη αντίδραση του Κορεατικού Λαϊκού Στρατού. -0-
 

Rodong Sinmun: Να απομακρυνθούν οι φιλο-αμερικάνοι συντηρητικοί στη Νότια Κορέα

Πιονγιάνγκ, 26 Μάη (KCNA) - Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα εκδήλωση για τον εορτασμό της 37ης επετείου της Λαϊκής εξέγερσης του Kwangju, στην οποία ακούστηκε το τραγούδι το "Παρέλαση των Αγαπημένων" μετά από εννέα χρόνια.

Αναφερόμενη στο γεγονός, η Rodong Sinmun της Παρασκευής αναφέρει σε άρθρο της:

Πρόκειται για νίκη του νοτιοκορεάτικου λαού που επιτευχθεί χάρη στον αταλάντευτο αγώνα του για τερματισμό της φασιστικής δικτατορικής κυριαρχίας και αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Η λαϊκή εξέγερση του Kwangju έφερε στο φως την απάνθρωπη δολοφονική φύση των Η.Π.Α. και της νοτιοκορεάτικης στρατιωτικής φασιστικής κλίκας.

Η διερεύνηση της αλήθειας πίσω από το αίμα του Kwangju και η τιμωρία εκείνων που είναι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα είναι ένας σημαντικός τρόπος για την εξάλειψη των κακών πρακτικών της φιλοαμερικανικής συντηρητικής ομάδας και την πραγματοποίηση της δημοκρατίας στη Νότια Κορέα.

Η φιλοαμερικάνικη συντηρητική ομάδα έχει μέχρι στιγμής επιχειρήσει κάθε κόλπο για να καλύψει την αλήθεια της σφαγής που διέπραξαν κατά τη διάρκεια της εξέγερσης.

Όσο αυτή η ομάδα μαριονέτα αφήνεται να εμποδίζει επίμονα τη δημοκρατία στη νότια Κορέα και να υποσκάπτει την εξέγερση, η επιθυμία των αγωνιστών της αντίστασης δεν μπορεί ποτέ να πραγματοποιηθεί.

Η πραγματικότητα θα λάμψει όταν τα φιλοαμερικάνικα συντηρητικά υπολείμματα ξεπεραστούν εντελώς και τότε η πραγματική δημοκρατία θα υλοποιηθεί στη νοτιοκορεατική κοινωνία.

Το άρθρο υπογραμμίζει την ανάγκη να εντατικοποιηθεί ο αγώνας για την εξολόθρευση των φιλοαμερικανικών συντηρητικών δυνάμεων εναντίον της αλήθειας και της δικαιοσύνης. -0-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: