Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΣΧΟΛΙΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Πριν λίγες μέρες, εντελώς τυχαία, «πέσαμε πάνω» σε μια αισχρότατη, ακραίας χυδαιότητας μα πρωτίστως ασφαλίτικης έμπνευσης λασπολογική αντιδραστική επίθεση (κυκλοφορεί στο διαδίχτυο). Στην συγκεκριμένη επίθεση αποτολμάται, με το γνωστό απύθμενο ασφαλίτικο θράσος, να χαρακτηριστούν κατά πρώτο βετεράνοι Αντιφασίστες των ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και βετεράνοι επαναστάτες κομμουνιστές Σταλινικοί-Ζαχαριαδικοί αντάρτες των ΕΛΑΣ-ΔΣΕ «αποβράσματα»(!) αλλά και κατά δεύτερο «νεορεβιζιονιστές»(!), μέσω της προσφυγής σε χονδροειδή ΨΕΥΔΗ γκεμπελίστικης έμπνευσης και πρακτικής, λεηλατώντας κυριολεκτικά το οπλοστάσιο του ιδεολογικο-πολιτικού ψεύδους του διαβόητου υπουργού προπαγάνδας της Χιτλερικής Γερμανίας Joseph Goebbels . Οι άθλιοι λασπολογικοί ισχυρισμοί ήταν «διανθισμένοι» επιπλέον μ’ ένα ακόμα αθλιέστερο αντιδραστικότατο γκεμπελίστικου περιεχομένου «σκίτσο».

Ο χαρακτηρισμός «αποβράσματα» που εκφράζει, βέβαια, με ακρίβεια και ταιριάζει απόλυτα στους δολοφόνους Ναζι-φασίστες ηγετίσκους της «Χρυσής Αυγής» τόσο ως προς την ιδεολογικο-πολιτική κατεύθυνση-προέλευση («Χιτλερικά αποβράσματα») όσο και ως προς τις ασχολίες ορισμένων απ’ αυτούς με το χώρο του αστικού υπόκοσμου, είναι φανερό πως προέρχεται από αντιφασιστικές κατευθύνσεις.

Όταν όμως, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει «Αντιφασίστες» γενικά, ακόμα και τους πιο νέους, που έχουν ελάχιστη ιστορική διαδρομή, μα πολύ περισσότερο όταν χρησιμοποιείται σε βάρος των χιλιάδων βετεράνων Αντιφασιστών των ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και ειδικότερα σε βετεράνους επαναστάτες κομμουνιστές Σταλινικούς-Ζαχαριαδικούς αντάρτες των ΕΛΑΣ-ΔΣΕ, που κουβαλάν στην πλάτη τους έναν 10χρονο ένοπλο αγώνα(1940-1949), τότε είναι ολοφάνερο ότι βρίσκεται κανείς μπροστά στα γνώριμα «παρδαλά κουτάβια»: προβοκάτορες χαφιέδες της Ασφάλειας σε διατεταγμένη υπηρεσία με ειδική αποστολή την υπονόμευση, διασυρμό, διαστρέβλωση, κατασυκοφάντηση και καταστροφή του μεγάλου επαναστατικού κύρους και της ισχυρής επαναστατικής ακτινοβολίας των επαναστατών κομμουνιστών Σταλινικών-Ζαχαριαδικών μέσω του ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΥ ισχυρισμού – πελώριου και χονδροειδέστατου γκεμπελίστικου ΨΕΥΔΟΥΣ – πως ΤΑΧΑ «όλοι»(!) οι παλιοί κομμουνιστές, μέλη και οπαδοί του ηρωϊκού επαναστατικού ΚΚΕ1918-1955 «εκφυλίστηκαν»(!) σε χρουστσοφικούς ρεβιζιονιστές σοσιαλδημοκράτες. Μια ειδική αποστολή ενταγμένη στη γενικότερη αντιδραστική στρατηγική της αστικής τάξης, του ιμπεριαλισμού και των μυστικών τους υπηρεσιών «ισοπέδωσης των πάντων», δηλ. της «επιχείρησης» ολοσχερούς καταστροφής και πλήρους εξάλειψης, της, άκρως επικίνδυνης γι’ αυτούς, επαναστατικής Σταλινικης-Ζαχαριαδικής κληρονομιάς – ένας ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΣ ασφαλίτικος γκεμπελίστικος ισχυρισμός που βρίσκεται ευθέως και σε πλήρη ρήξη με την ιστορική πραγματικότητα δηλ. με την πραγματική ιστορική πορεία αυτών των επαναστατών που, παρά τις ελάχιστες διαρροές, το 80-90% (ανάλογα τη χώρα προέλευσης, στην Τασκέντη ήταν αρχικά πάνω από 95%) έμειναν συνεπείς υπερασπιστές της Προλεταριακής Επανάστασης και του Σοσιαλισμου-Κομμουνισμού ως το θάνατό τους, μαχητικοί αντίπαλοι και σφοδρότατοι πολέμιοι του ρεβιζιονισμού (χειροπιαστή απόδειξη γι΄αυτό, μεταξύ πολλών άλλων, ήταν οι χρονιάτικες συγκεντρώσεις των ανταρτών του ΔΣΕ στον Αϊ Νικόλα της ΝΑΟΥΣΑΣ).

Σε κάποιους από μας τους παλιούς κομμουνιστές που γνωρίζουμε πολύ καλά την περίπτωση του μασκαρεμένου «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» του φασίστα Μανιαδάκη (και πολλές άλλες), αλλά είχαμε και τη «μεγάλη τύχη» να ζήσουμε και τις πλεκτάνες, σκευωρίες και λάσπες της αντισταλινικής φασιστικής KGB, ιδιαίτερα μετά το 1954-55, όλες οι παραπάνω ασφαλίτικες αθλιότητες-λασπολογίες δεν μας προκαλούν καμία έκπληξη (υπάρχει πολύ πλούσια πείρα ελληνική και διεθνής). Κι αυτό ας το ξέρουν καλά οι τωρινοί και οι όποιοι μελλοντικοί λασπολόγοι χαφιέδες της Ασφάλειας, μ’ οποιαδήποτε «μάσκα» κι αν εμφανίζονται, για να μην βρεθούν «προ οδυνηρών εκπλήξεων».

Ο ασφαλίτικος βόρβορος ΔΕΝ μπορεί να πλήξει το μεγάλο επαναστατικό κύρος και την ισχυρή επαναστατική ακτινοβολία των επαναστατικών ταξικών ένοπλων αγώνων των δεκάδων χιλιάδων βετεράνων Αντιφασιστών και των επαναστατών κομμουνιστών Σταλινικών-Ζαχαριαδικών, μελών και οπαδών του παλιού επαναστατικού ΚΚΕ μ’ επικεφαλής το ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ.

Οι λιγοστοί ακόμα εν ζωή απ’ τους οποίους οι νεότεροι είναι γύρω στα 85, ενώ οι μεγαλύτεροι έχουν ξεπεράσει τα 90 δρουν ακόμα και καθοδηγούν και ΣΗΜΕΡΑ την Σταλινική-Ζαχαριαδική «Κίνηση για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-55».

Δεν υπάρχουν σχόλια: