Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Σημαντική κατάθεση στη δίκη της Ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής»

Σημαντική κατάθεση στη δίκη της Ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής»
η διαβόητη «ΚΡΥΠΤΕΙΑ» των Κασιδιάρη («ΧΑ»), Μπαλτάκου-Σαμαρά (ΝΔ), Κανέλλη («Κ»ΚΕ), κλπ.
Στα μέσα του πρώτου δεκαήμερο του Οκτώβρη άρχισε και τερματίστηκε η πολύ σημαντική κατάθεση του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά για την εγκληματική δράση της δολοφονικής Ναζι-φασιστικής Οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής».
Δίνονται παρακάτω ορισμένα απ’ τα βασικότερα σημεία της τριήμερης κατάθεσης του:
1. Επέδειξε και κατέθεσε το αυθεντικό καταστατικό της «Χρυσής Αυγής» που είχε αποσταλεί από την ίδια στα γραφεία του περιοδικού «Σχολιαστής» το 1988.
2. Αναφέρθηκε στον τρόπο της εγκληματικής δράσης της «ΧΑ», σύμφωνα με τη Ναζι-φασιστική ιδεολογία της, και περιέγραψε τη δομή της, ενώ υπογράμμισε τον κυρίαρχο και αναμφισβήτητο ρόλο του Αρχηγού σύμφωνα με το Χιτλερικό Führerprinzip: «πρόκειται για φάλαγγα που έγινε κόμμα. Η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το Μιχαλολιάκο, ο Μιχαλολιάκος είναι η Χρυσή Αυγή».
3. Για τη δολοφονική δράση της «ΧΑ» σημείωσε ότι ο Κασιδιάρης το 2008 ανέφερε ότι ακολουθεί τη διαβόητη δολοφονική δράση του θεσμού της «Κρυπτείας» της αρχαίας Σπάρτης που δολοφονούσε είλωτες και αιχμάλωτους μεσσήνιους. Δήλωνε πως η Οργάνωση του στη δράση της ακολουθεί και κινείται «στα χνάρια και στο πρότυπο του αρχαίο νόμου της κρυπτείας, σύμφωνα με τον οποίο οι νεαροί Σπαρτιάτες το βράδυ, στο σκοτάδι, δολοφονούσαν τους εσωτερικούς εχθρούς της πόλεως. Στην πραγματικότητα, περιέγραφε τη δράση των ταγμάτων εφόδου»
Με την ευκαιρία ας σημειωθεί εδώ, ότι και ο Ναζι-φασίστας Μπαλτάκος εξυμνεί σε βιβλία του την «Κρυπτεία» της αρχαίας Σπάρτης, εκ των οποίων το ένα παρουσίασαν το Δεκέμβρη του 2006 οι: Μπαλτάκος-Σαμαράς-Λυκουρέζος (ΝΔ), Λ.Κανέλλη («Κ»ΚΕ), Ν. Αλευράς, Γ.Πρετεντέρης. Δεν είναι μόνο ο Ναζι-φασίστας Κασιδιάρης που ακολουθεί τη δολοφονική δράση της «Κρυπτείας» αλλά και ο Μπαλτάκος γοητεύεται απ’ τη δράση της και παρόλα αυτά απ’ τη σοσιαλδημοκρατική ηγεσία του «Κ»ΚΕ ο Μπαλτάκος χαρακτηρίζεται μόνο «αντικομμουνιστής» («Ρ»22/3/2017,σελ.9), ενώ είναι Ναζι-φασίστας, μετατρεπόμενη έτσι σε θλιβερό προπαγανδιστικό φερέφωνο του Μπαλτάκου, αφού αποσιωπά τις Ναζι-φασιστικές του απόψεις.
4. Αναφέρθηκε στον Κασιδιάρη και το θαυμασμό του στο Ναζισμό: «ο Κασιδιάρης σε άρθρο του εξηγεί τι καλός ήταν ο Χίτλερ με υμνητικές αναφορές την ημέρα των γενεθλίων του» και επιπλέον κατέθεσε: «στο γερμανικό στρατιωτικό Νεκροταφείο στο Διόνυσο κάθε παραμονή των γενεθλίων του Χιτλερ οι Χρυσαυγίτες συγκεντρώνονταν από το 1990 και έκαναν ολονυχτίες. Πριν από ένα χρόνο προσκάλεσαν γερμανούς νεοναζί για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για τα Ίμια και έκαναν επίσκεψη-εκδήλωση τιμής στο Νεκροταφείο».
5. Για τη δολοφονία του νεαρού αντιφασίστα Παύλου Φύσσα κατέθεσε: «ήταν μια πολιτική δολοφονία και δεν το λέω εγώ, το λέει ο Μιχαλολιάκος. Στη συνέντευξή του που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη συνέδεσε τη δολοφονία του Φύσσα με δυο εμβληματικές πολιτικές δολοφονίες, του Λαμπράκη και του Τεμπονέρα».
6. Επίσης ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο «διπλό λόγο» της Ναζι-φασιστικής Οργάνωσης: «όταν έγιναν οι συλλήψεις το 2013, ο Μιχαλολιάκος είπε στον ανακριτή ότι δεν έχουμε σχέση με το Ναζισμό. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Όμως βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή, μπροστά σε 10 συγκεντρωμένους, είπε “ζήτω η νίκη”. Είναι το γερμανικό “Sieg Heil”. Είναι σαν το “και όμως κινείται” του Γαλιλαίου. Στους μυημένους λέω ότι δεν έχουμε αλλάξει». «Ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του κάνουν πίσω και αναδιπλώνονται, το κάνουν πάντα», αναφέροντας σειρά παραδειγμάτων όπως «την άρνηση του αυθεντικού καταστατικού τους του 1987», την εμφάνισή τους προς τα έξω «ως ελλήνων εθνικιστών, ενώ είναι ναζιστές υμνητές του Χίτλερ», κλπ.
7. Σημείωσε ακόμα πολύ ορθά: «θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει διάλογος με φανατικούς ναζιστές, ιδίως από τη στιγμή που άρχισαν να μετέρχονται βία», για να απαντήσει στη συνέχεια και στην προσπάθεια της υπεράσπισης να του αποδώσει κίνητρα εμπάθειας λέγοντας: «ίσως υπάρχει και κάτι προσωπικό. Το Νοέμβριο του 1973 εγώ ήμουν στη Συντονιστική Επιτροπή του Πολυτεχνείου, όταν ο Μιχαλολιάκος ήταν μαζί με τον Ηλία Τσιαπούρη που δολοφονούσε από την ταράτσα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης άοπλους διαδηλωτές. Δεν μπορώ να κάνω διάλογο με αυτούς». (Ας θυμηθούν εδώ οι αντιφασίστες την εντελώς διαφορετική απαράδεκτη στάση «διαλόγου»(!) των Δούρου-Κανέλλη με τον αρχιτραμπούκο Ναζι-φασίστα Κασιδιάρη στέλεχος της δολοφονικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής» στην Τηλεόραση και τη θρασύδειλη επίθεση εναντίον τους).

Δεν υπάρχουν σχόλια: